Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler - All Star: Αντιστέκεται ο Ντάνος, δίνει... ρέστα ο Ατζούν - Gkourou.com Survivor Spoiler - All Star: Αντιστέκεται ο Ντάνος, δίνει... ρέστα ο Ατζούν

Survivor Spoiler - All Star: Αντιστέκεται ο Ντάνος, δίνει... ρέστα ο Ατζούν


Διαφήμιση - Advertisement

 


Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν έχει συμφωνήσει με τον Ατζούν Ιλιτζαλί για να μπει στο Survivor All Star, που θα ξεκινήσει τα Χριστούγεννα, καθώς φέρεται να έχει δώσει τα χέρια με παραγωγούς δύο κινηματογραφικών ταινιών.

Είναι γνωστή, άλλωστε, η επιθυμία του Ντάνου να γίνει ηθοποιός, όμως ο Τούρκος παραγωγός του Survivor, από την πλευρά του, θέλει να κάνει τον Αγγελόπουλο παρουσιαστή.

Ναι, πολύ καλά διαβάζετε, καθώς ισχύει η πληροφορία πως μέσα στο «πακέτο» των παροχών που του προσφέρει για να πει το ναι και να μπει στο Survivor, είναι και η παρουσίαση του ριάλιτι επιβίωσης που θα φέρει του χρόνου το χειμώνα στον ΣΚΑΪ για να αντικαταστήσει το «κουρασμένο» Survivor.

Ο λόγος για το «I am celebrity, get me out of there» το οποίο σπάει... ταμεία όπου προβάλλεται και σημειώνει απίστευτη επιτυχία, βάζοντας διασημότητες να επιβιώνουν με άγρια ζώα, σκουλήκια και άλλα επικίνδυνα και άκρως αηδιαστικά πλάσματα.

Βέβαιο, πάντως, πρέπει να θεωρείται πως το θέμα συμμετοχής ή μη του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Survivor θα πρέπει να κλείσει το συντομότερο, αφού πάνω στο δικό του μπάτζετ θα «χτιστεί» και η πολιτική με την οποία η παραγωγή θα αντιμετωπίσει τους άλλους παίκτες.


Διαφήμιση - Advertisement