Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler: Η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο All Star! - Gkourou.com Survivor Spoiler: Η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο All Star!

Survivor Spoiler: Η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο All Star!


Διαφήμιση - Advertisement

 


Η Ασημίνα Χατζηανδρέου έχει καταφέρει μαζί με τον Χρήστο Δάντη και τη σχέση τους να τραβούν το ενδιαφέρον του κόσμου επί καθημερινής βάσεως. Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε και απάντησε μεταξύ άλλων και στα αρνητικά σχόλια που δέχεται για τη διαφορά ηλικίας που έχει με τον γνωστό τραγουδιστή και δημιουργό.

Αλλά η ουσία είναι αλλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η Ασημίνα θα είναι στην λίστα των παιχτών που θα υπογράψει με τον Ατζούν για το νέο και διαφορετικό All Star που ετοιμάζεται.

Η ίδια θέλει πολύ να βρίσκεται ξανά στον Άγιο Δομίνικο και από την πλευρά της η παραγωγή έχει πολύ καλή εικόνα για την αθλήτρια και πρώην παίχτρια του παιχνιδιού επιβίωσης.

Οι ακόλουθοί της την ρώτησαν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αν θα βρίσκεται εκείνη την επόμενη σεζόν, με την ίδια να απαντάει πως θα το ήθελε πολύ.

«Θέλω πολύ να βρίσκομαι στο all star και να ανταγωνίζομαι τους καλύτερους, αυτό όμως είναι στο χέρι της παραγωγής, εκείνη αποφασίζει ποιους και τι!!!», έγραψε, αφήνοντας υπονοούμενα.

Εμείς θα πούμε σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρος γάμος έρχεται…και θα την ξαναδούμε στο All Star.


Διαφήμιση - Advertisement