Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler All Star: Τα πρώτα τρία «ναι» και ο Τριαντάφυλλος - Gkourou.com Survivor Spoiler All Star: Τα πρώτα τρία «ναι» και ο Τριαντάφυλλος

Survivor Spoiler All Star: Τα πρώτα τρία «ναι» και ο Τριαντάφυλλος


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Ποιοι είναι ήδη... έτοιμοι να μπουν στο αεροπλάνο για τον Αγιο Δομίνικο και πώς προετοιμάζεται ο Ντάφι;

Λίστα αναμονής έχει ήδη ετοιμαστεί από τα μέλη της παραγωγής του Survivor, κατόπιν σχετικής εντολής του Ατζούν, αναφορικά με το ποιοι από τους πρώην παίκτες -κυρίως από τις ομάδες των Διασήμων- επιθυμούν να λάβουν μέρος στο All Star που θα ξεκινήσει τα Χριστούγεννα.

Σε αντίθεση με όσα έχουν ήδη διαρρεύσει από την πλευρά πρώην παικτών που θεωρούν εαυτούς «κλεισμένους» για να μπουν στο αεροπλάνο με προορισμό τον Αγιο Δομίνικο, κάτι τέτοιο αυτή τη χρονική περίοδο δεν υπάρχει.

Η παραγωγή του Survivor έχει λάβει ρητή εντολή από τον Τούρκο μεγιστάνα να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις των πρώην παικτών για μια πιθανή συμμετοχή τους στο Survivor All Star.

Ο ίδιος ο Ατζούν έχει αναλάβει αποκλειστικά τις διαπραγματεύσεις με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, αφού από τη δική του συμμετοχή θα κριθεί ουσιαστικά το απόλυτο της επιτυχίας του ριάλιτι.

Με τον Ντάνο μέσα στην αποστολή και φυσικά να είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της νίκης, η τηλεθέαση είναι εξασφαλισμένη για το Survivor All Star και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Ατζούν.

Δεδομένη, πάντως, έστω και σε θεωρητικό επίπεδο, αφού δεν έχουν πέσει υπογραφές, πρέπει αυτή τη στιγμή να θεωρείται η συμμετοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου, της Ευριδίκης Βαλαβάνη και του Σάκη Κατσούλη, οι οποίοι φέρονται και να έχουν πει ήδη το ναι και οι οικονομικές τους απαιτήσεις να κινούνται σε λογικά επίπεδα.

Επίσης, πολύ κοντά σε συμφωνία βρίσκονται τα μέλη της παραγωγής και με τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος -κατά πληροφορίες- κάνει ήδη... προπονήσεις για να εμφανιστεί πανέτοιμος και εντελώς διαφορετικός στους στίβους μάχης.

 


Διαφήμιση - Advertisement