Διαφήμιση - Advertisement
Survivor All Star: Τριαντάφυλλος και Παππάς πετάνε υπονοούμενα για τη συμμετοχή τους - Gkourou.com Survivor All Star: Τριαντάφυλλος και Παππάς πετάνε υπονοούμενα για τη συμμετοχή τους

Survivor All Star: Τριαντάφυλλος και Παππάς πετάνε υπονοούμενα για τη συμμετοχή τους


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Τριαντάφυλλος και Αλέξης Παππάς είναι δύο από τους παίκτες που έκαναν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους με τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι, ενώ αμφότεροι είδαν τις… μετοχές τους στη Showbiz να εκτοξεύονται, με τον πρώτο να αποθεώνεται από τον κόσμο και τον ηθοποιό να συμμετέχει στο The Bachelor του Alpha.

Σε reunion που πραγματοποίησαν, δημοσίευσαν σχετικά βίντεο στα οποία αφήνουν τα δικά τους υπονοούμενα σχετικά με τον αν θα βρεθούν και πάλι στον Άγιο Δομίνικο.

«Μετά από 1,5 χρόνο είμαστε εδώ και τα λέμε. Επειδή ακούγονται πολλά για το Survivor, για το αν θα πάει κάποιος παίκτης ή κάποιος άλλος, εγώ έχω πάρει εδώ καφέ με τον Τριαντάφυλλο και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε», λέει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, με τον τραγουδιστή να συμπληρώνει: «Μιλάω σοβαρά στον κόσμο. Παιδιά το τι περάσαμε…Και δεν ξέρω αν έρθουν και άλλα πράγματα». Το γάντι σήκωσε ο Παππάς και είπε «θα περάσουμε και άλλα και άλλα», αφήνοντας να εννοηθεί ότι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την παραγωγή.

Πάντως ο Τριαντάφυλλος είχε εκφράσει τη θέλησή του να πάει ξανά στο Survivor προκειμένου να αποδείξει πως δεν είναι… παλτό, λέγοντας πως σύντομα θα έχει επαφές με τους ανθρώπους της παραγωγής.

 


Διαφήμιση - Advertisement