Διαφήμιση - Advertisement
ΚΛΕΙΔΩΣΕ! Ο Ατζούν φέρνει στο Survivor All Star αυτόν που θα κερδίσει! - Gkourou.com ΚΛΕΙΔΩΣΕ! Ο Ατζούν φέρνει στο Survivor All Star αυτόν που θα κερδίσει!

ΚΛΕΙΔΩΣΕ! Ο Ατζούν φέρνει στο Survivor All Star αυτόν που θα κερδίσει!


Διαφήμιση - Advertisement

 


Το Survivor δεν πρέπει να έχει μόνο νικητές για να είναι πραγματικά Survivor All Star. Πρέπει να έχει τους πολύ δυνατούς παίκτες. Αυτούς που πέρασαν και άφησαν στίγμα, ακόμα κι αν έκατσαν λιγότερα από όσα μπορούσαν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Έναν τέτοιον «κλείδωσε» ο Ατζούν. Έναν παίκτη που μπορεί να φτάσει μέχρι το τέλος και να κερδίσει.

Δεν είναι μυστικό, δεν είναι άγνωστο, δεν είναι κάτι που δεν περιμέναμε. Άλλο η φήμη, άλλο να είναι κάτι επιβεβαιωμένο Survivor spoiler. Κι αυτό είναι, μην έχετε καμία αυταπάτη. Διότι, η επιβεβαίωση έχει γίνει και επίσημα, μιας και έχουν πέσει και τζίφρες. Ή άντε, για να μην εκθέσουμε καταστάσεις απομένει μόνο το τυπικό μέρος της διαδικασίας.

Ο Ατζούν θέλει ένα Survivor που να είναι μαχητικό, δυνατό και γεμάτο από ντέρμπι. Ποιος παίκτης αν έμενε στο προηγούμενο παιχνίδι επιβίωσης θα το… σήκωνε για πλάκα; Ο Γιωρίκας Πιλίδης. Αυτός είναι λοιπόν που συμφώνησε οριστικά και αμετάκλητα να συμμετάσχει στη νέα έκδοση του Survivor και ασφαλώς είναι ένας από τους παίκτες που συμπαθεί και αγαπάει το κοινό.

Για ποιο λόγο είναι φαβορί για το Survivor All Star ο Γιωρίκας

Ο Πιλίδης ήταν ο καλύτερος παίκτης του Survivor μέχρι να μπει σε αυτό ο Άρης Σοϊλέδης. Ήταν από αυτούς τους παίκτες που… έτρωγε σίδερα. Κατάπινε τους στίβους μάχης, ήταν εξαιρετικός στο στόχο και πολύ συμπαθής στο κοινό. Βέβαια, δεν είχε προλάβει να φθαρεί ιδιαίτερα ο χαρακτήρας του, όμως είναι τέτοιο παιδί που δύσκολα θα έδειχνε ένα κακό πρόσωπο. Με άλλα λόγια, ποιος Στάθης και πράσινα άλογα.

Αυτή τη φορά ο Γιωρίκας Πιλίδης πάει για έναν ξεκάθαρο στόχο. Αυτό είναι το να φτάσει μέχρι το τέλος. Ο ίδιος έχει ομολογήσει πως δεν ήταν έτοιμος την περασμένη φορά. Δεν περίμενε πως θα έχει τόσες δυσκολίες, δεν είχε κάνει την καλύτερη δυνατή προετοιμασία στο σώμα του. Αποτέλεσμα ήταν, το σώμα του να υποστεί σοκ και να έχει στομαχικό πρόβλημα. Δεν είναι απλό από τι μία μέρα στην άλλη ένας άνθρωπος που έχει συνηθίσει να παίρνει χιλιάδες θερμίδες λόγω να πέφτει σε ένα πολλαπλάσια μικρότερο αριθμό.

Και δεν ήταν μόνο αυτό το πρόβλημα. Ας μην ξεχνάμε και τη διαμάχη που προκλήθηκε με τη δήλωσή του πως μου έχουν πει να «στήσω παιχνίδι». Η ομοσπονδία της πάλης ζήτησε τον λόγο για όλη αυτή τη διαδικασία και γενικώς το πράγμα… ξέφυγε από πολλές απόψεις. Ήταν δύσκολο να συνεχίσει και αποφάσισε να φύγει. Δεν είπε «αντίο», αλλά εις το επανιδείν. Ο λόγος του… συμβόλαιο. Στην κυριολεξία. Ο Πιλίδης είπε πως θα μπει του χρόνου και μπαίνει!

Αυτή η είδηση είναι πραγματικά ευχάριστη. Διότι, το Survivor All Star έχει μια αφετηρία ενός παίκτη που είναι πραγματικά… All Star. Αθληταράς, αγαπητός και φαβορί για την «κούπα». Αυτά που θέλει ο Ατζούν…

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το gkourou.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.


Διαφήμιση - Advertisement