Διαφήμιση - Advertisement
Survivor all star: Παίκτης «πιάστηκε» έξω από τα γραφεία της Acun Medya - Gkourou.com Survivor all star: Παίκτης «πιάστηκε» έξω από τα γραφεία της Acun Medya

Survivor all star: Παίκτης «πιάστηκε» έξω από τα γραφεία της Acun Medya


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Χθες ένας ακόμα πρώην παίκτης και μάλιστα φιναλίστ ενός από τους πιο πετυχημένους κύκλους του ριάλιτι επιβίωσης, «πιάστηκε» από την κάμερα του Alpha έξω από τα γραφεία της παραγωγής.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Μάριο Πρίαμο, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της Super Κατερίνα και όπως ήταν αναμενόμενο αρνήθηκε πως πήγε εκεί προκειμένου να συζητήσει την ενδεχόμενη συμμετοχή του στο παιχνίδι.

Όπως σημείωσε ο νεαρός Κύπριος, ήρθε στην Αθήνα για το Ράλι Ακρόπολις και απλώς θέλησε να πάει και να χαιρετήσει τους ανθρώπους που συνεργάστηκε στο παρελθόν.

Αρνήθηκε πως υπήρξε οποιαδήποτε συζήτηση για ενδεχόμενο συμμετοχής του και δήλωσε άγνοια για το αν τελικά θα γίνει το Survivor all Star.

Βέβαια, δήλωσε θετικός στο να πει τελικά το «ναι» αν και εφόσον του γίνει πρόταση, καθώς μέσα από το ριάλιτι τον έμαθε ο κόσμος. Παράλληλα, σε ερώτηση που του έγινε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, είπε πως θα χαρεί πολύ να αγωνιστεί και πάλι είτε αντίπαλος είτε συμπαίκτης, σημειώνοντας πως οι καλύτεροι παίκτες που πέρασαν από εκεί τα προηγούμενα χρόνια θα πρέπει να συμμετέχουν στο All Star.


Διαφήμιση - Advertisement