Διαφήμιση - Advertisement
GNTM: Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφος της Σοφίας Χατζηπαντελή! - Gkourou.com GNTM: Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφος της Σοφίας Χατζηπαντελή!

GNTM: Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφος της Σοφίας Χατζηπαντελή!


Διαφήμιση - Advertisement

 


 Η 25χρονη καλλονή με τα εκκεντρικά φρύδια που έχουν γίνει το σήμα κατατεθέν της ως μοντέλο, καταγόμενη από Αγγλοκυπριακή οικογένεια, περνάει τη ζωή της μεταξύ Λονδίνου και Κύπρου ως επί το πλείστον, θεωρώντας πως τόσο η Μεγάλη Βρετανία όσο και το νησί της Αφροδίτης είναι πατρίδες της.

Βέβαια, το μεγαλύτερο διάστημα το περνάει κατά κύριο λόγο στο Λονδίνο όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά, έχοντας τη βρετανική πρωτεύουσα ως βάση της.

Εκεί ζει με τον άντρα της ζωής της, τον Ζακ Αποστόλου με τον οποίο είναι σχέση πάνω από τέσσερα χρόνια. Ο Ζακ δραστηριοποιείται και εκείνος στον χώρο της μόδας αφού είναι φωτογράφος και μάλιστα είναι και εκείνος πολύ γνωστός για τη δουλειά του, στο Λονδίνο. Η Σοφία και ο Ζακ είναι πολύ ερωτευμένοι και μάλιστα με την πρώτη ευκαιρία συνεργάζονται σε διάφορα πρότζεκτ μόδας, εκείνος ως φωτογράφος και εκείνη ως μοντέλο, στηρίζοντας ο ένας τον άλλον.

Πριν η Σοφία βρεθεί στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας, το ζευγάρι ανέβαζε πολλές κοινές φωτογραφίες και μάλιστα σε πολύ fun φάσεις τους, όμως από τότε που εκείνη άρχισε να δέχεται βροχή σχολίων, αποφάσισαν να περιορίσουν τα κοινά φωτογραφικά ενσταντανέ.
Δείτε περισσότερα ΕΔΩ