Διαφήμιση - Advertisement
Πρωινό μας: Η Έλενα Χριστοπούλου ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα - Gkourou.com Πρωινό μας: Η Έλενα Χριστοπούλου ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα

Πρωινό μας: Η Έλενα Χριστοπούλου ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα


Διαφήμιση - Advertisement

 



Μια πολύ συγκινητική στιγμή βίωσε η Έλενα Χριστοπούλου στον "άερα" της εκπομπής "Πρωινό μας" στον ΣΚΑΙ, της οποίας είναι συνεργάτιδα αυτή τη σεζόν.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή προβλήθηκε ένα βίντεο της Ρούλας Σταματοπούλου, η οποία μίλησε σε συνέντευξή της για τις προσπάθειές της να κάνει παιδί, την αποβολή που είχε και την εξωσωματική γονιμοποίηση, προτού αποκτήσει τον γιο της.

Η γνωστή booker μίλησε με θαυμασμό για την make up artist. "Το σημαντικό είναι ότι μία γυναίκα μετά τα 40, με πολλές προσπάθειες και με μία αποβολή... που εγώ με αυτά τα πράγματα έχω μια ιδιαίτερη ευαισθησία... τα κατάφερε! Έκανε το θαύμα του ο Αρχάγγελος", είπε και αμέσως άρχισε να δακρύζει.

"Δεν θέλω τώρα να πω κάτι άλλο. Δεν μπορώ να κλαίω, ντρέπομαι. Την πάτησα τώρα", πρόσθεσε η Έλενα Χριστοπούλου και συνέχισε να κλαίει πιο έντονα.

Η Φαίη Σκορδά της απάντησε πως είναι ανθρώπινο αυτό και έσπευσε να την αγκαλιάσει, ζητώντας να διακοπεί η εκπομπή για διαφημίσεις.


Διαφήμιση - Advertisement