Διαφήμιση - Advertisement
Μάρθα Καραγιάννη: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην ηθοποιό - Gkourou.com Μάρθα Καραγιάννη: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην ηθοποιό

Μάρθα Καραγιάννη: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην ηθοποιό


Διαφήμιση - Advertisement

 


Το τελευταίο αντίο λένε σήμερα συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι στη Μάρθα Καραγιάννη.

Η κηδεία της σπουδαίας ηθοποιού θα γίνει στις 12 το μεσημέρι στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Εκεί θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία και θα την αποχαιρετήσουν όλοι όσοι την γνώριζαν αλλά και απλός κόσμος που την είχε αγαπήσει μέσα από τους απολαυστικούς ρόλους της στον κινηματογράφο.

Στη συνέχεια η σορός της Μάρθας Καραγιάννη θα αποτεφρωθεί, όπως επιθυμούσε η ίδια. Τα τυπικά ζητήματα που είχαν προκύψει εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν υπήρχε κάποιος στενός συγγενής για να επιβεβαιώσει αυτή την επιθυμία της, τελικά λύθηκαν έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες του περιβάλλοντός της.

Όσο για την επιλογή της αποτέφρωσης, ο γνωστός ψυχίατρος και στενός της φίλος Δημήτρης Σούρας αποκάλυψε ότι δεν είχε να κάνει σε καμία περίπτωση με τις θρησκευτικές της πεποιθήσεις: «Η Μάρθα Καραγιάννη δεν ήταν άθεη. Σε όλη της τη ζωή έψαχνε να ανακαλύψει τον Θεό, διάβαζε και γύρισε όλη την υφήλιο. Απλώς δεν ήθελε το τελετουργικό, ήταν αντιστάρ» εξήγησε ο ίδιος.

Παράκληση του περιβάλλοντός της είναι, αντί στεφάνων, τα χρήματα να διατεθούν στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών ή στο ΤΑΣΕΗ.

Η αγαπημένη ηθοποιός έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 82 ετών. Η είδηση του θανάτου της βύθισε στη θλίψη το πανελλήνιο. Η Μάρθα Καραγιάννη άφησε εποχή στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο με την λάμψη της και το μοναδικό ταλέντο της.

Διαβάστε επίσης:

Δούκισσα Νομικού: Υποψήφια «έκπληξη» για να την αντικαταστήσει στο «Πρωινό»

ΚΛΕΙΔΩΣΕ! Ο Ατζούν φέρνει στο Survivor All Star αυτόν που θα κερδίσει!

J2US: Αυτά είναι τα ζευγάρια που θα δούμε στο μουσικό show

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ