Διαφήμιση - Advertisement
Μάρθα Καραγιάννη: Το άγνωστο περιστατικό που αποκάλυψε ο Γιάννης Βογιατζής—«Αυτό δεν το ξέρει κανένας» - Gkourou.com Μάρθα Καραγιάννη: Το άγνωστο περιστατικό που αποκάλυψε ο Γιάννης Βογιατζής—«Αυτό δεν το ξέρει κανένας»

Μάρθα Καραγιάννη: Το άγνωστο περιστατικό που αποκάλυψε ο Γιάννης Βογιατζής—«Αυτό δεν το ξέρει κανένας»


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Για την Μάρθα Καραγιάννη μίλησε με θλίψη και συγκίνηση ο ηθοποιός και τραγουδιστής Γιάννης Βογιατζής.

 Οπως είπε στο MEGA ο κ. Βογιατζής, «δεν είναι καλή ημέρα για εμάς τους ηθοποιούς. Δεν το περιμέναμε και καθόλου. Η Μάρθα δεν μιλούσε για τον εαυτό της, δεν ξέρω τι να πω. Η Μάρθα είχε ένα προσόν, ήταν μία κοπέλα, μία κυρία η οποία ήταν μαζί μας, εξαφανιζόταν για κάποιους μήνες και μετά ήταν πάλι κοντά μας, της άρεσαν τα ταξίδια. Ήταν ένας άνθρωπος αγαπητός από όλους τους Έλληνες. Να σκεφτείτε ότι την αγαπούσαν και οι γυναίκες. Δεν έπεφτε σε ανταγωνισμό με τις γυναίκες, ήταν καταπληκτικός άνθρωπος».

Ο Γιάννης Βογιατζής τόνισε ακόμη: «Την Μάρθα την έζησα, τα πρώτα ρουχαλάκια του γιου μου που γεννήθηκε, τα πήγε η Μάρθα, εγώ δεν ήμουν εκεί λόγω δουλειάς. Το έκανε με χαρά. Εκείνη αγαπούσε τα παιδιά πάρα πολύ».

Επίσης αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό. Όπως είπε, «μία φορά που είχα εγώ αυτοκίνητο τότε, ήθελε να την πάω κάπου, και πήγαμε στην Καστέλα. Πήγαμε σε ένα μικρό σπιτάκι μίας φτωχής οικογένειας. Αυτό είναι κάτι που δεν το ξέρει κανένας Έλληνας.

Μας άνοιξε η οικογένεια και μόλις μας είδαν έκαναν μεγάλη χαρά. Εγώ χάζεψα δεν ήξερα τι συμβαίνει. Ξαφνικά μας είπαν να περάσουμε στο σπίτι να μας κεράσουν κάτι, αλλά είπαμε να φύγουμε. Η Μάρθα εκείνη την ώρα έβγαλε έναν φάκελο και τον άφησε στο τραπέζι. Μου φάνηκε γνώριμος φάκελος γιατί έπαιρνα και εγώ έναν ίδιο στο θέατρο. Αυτό το είχε η Μάρθα, το πόσο βοηθούσε τον κόσμο».


Διαφήμιση - Advertisement