Διαφήμιση - Advertisement
Δείτε την – Η Σπυροπούλου δεν κρύβει την εγκυμοσύνη της - Gkourou.com Δείτε την – Η Σπυροπούλου δεν κρύβει την εγκυμοσύνη της

Δείτε την – Η Σπυροπούλου δεν κρύβει την εγκυμοσύνη της


Διαφήμιση - Advertisement

 


Έχει γραφτεί εδώ και αρκετούς μήνες, αλλά φαίνεται πως έχει επιβεβαιωθεί. Ο λόγος για την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου η οποία διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. 

Τον προηγούμενο καιρό προσπαθούσε συνεχώς να κρύβει την κοιλίτσα της, αλλά πλέον το πήρε απόφαση να επικοινωνήσει με τον τρόπο της την ευχάριστη αυτή εξέλιξη στη ζωή της.

Μάλιστα, αποκαλύψεις εκ των έσω έκανε και Σταματίνα Τσιμτσιλή στο «Happy Day»: 

«Είναι οι πρώτες φωτογραφίες της Κωνσταντίνας όπου διαγράφεται η κοιλίτσα της. Φαίνεται πως είναι έγκυος. Και έχει σημασία γιατί μέχρι στιγμής δεν το είχε παραδεχτεί. Φρόντιζε να το κρύβει. Εγώ επειδή έχω έρθει σε επικοινωνία με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο άντρας που θα αποκτήσει παιδί είναι και αδελφός της κουμπάρας μου, που έχει βαφτίσει τον γιο μου και είμαστε πολύ κοντά, θέλω να σας πω ότι ήταν πολύ προσεκτική μέχρι να κάνει όλες τις εξετάσεις. Και ακόμη δεν έχει ολοκληρώσει τον κύκλο των εξετάσεων. Εγώ παίρνω το θάρρος και το λέω γιατί Κωνσταντίνα μου πια δεν κρύβεται η κοιλίτσα» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολιάζοντας την εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας στο Happy Day.


 


Διαφήμιση - Advertisement