Διαφήμιση - Advertisement
Σοφία Βόσσου: Αρραβώνιασε την κόρη της στις φυλακές Κορυδαλλού - Gkourou.com Σοφία Βόσσου: Αρραβώνιασε την κόρη της στις φυλακές Κορυδαλλού

Σοφία Βόσσου: Αρραβώνιασε την κόρη της στις φυλακές Κορυδαλλού


Διαφήμιση - Advertisement

 


Η κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου, αρραβωνιάστηκε με κρατούμενο των φυλακών Κορυδαλλού - Ο αρραβώνας έγινε με ειδική άδεια


Η κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου αρραβωνιάστηκε κρατούμενο μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού. Σε συνέντευξή που παραχώρησε στην τηλεόραση του Alpha και στην εκπομπή «Happy Day», η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως γνωρίστηκε με τον αγαπημένο της, μετά από ένα μήνυμα συμπαράστασης που του είχε στείλει, όταν εκείνος έκανε απεργία πείνας.

«Είμαι πάρα πολύ καλά, είναι η στιγμή που το ένιωσα. Ο αρραβωνιαστικός μου είναι ο Βασίλης Δημάκης, ο κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού, ο φοιτητής κρατούμενος Βασίλης Δημάκης. Κατάφερε να τελειώσει το Πανεπιστήμιο, τις Πολιτικές Επιστήμες. Οι δεσμοί μεγαλώνουν σε αυτές τις συνθήκες. Η επικοινωνία είναι δύσκολη, όλα είναι δύσκολα. Παρόλα αυτά ό,τι είναι να συμβεί, συμβαίνει και δε μπορεί να το σταματήσει τίποτα. Αυτό νομίζω», ανέφερε αρχικά η κόρη της Σοφίας Βόσσου.

Οι δυο τους επικοινώνησαν πρώτη φορά όταν ο κρατούμενος έκανε «απεργία πείνας». Η Ερασμία Μάνου για τη γνωριμία της με τον Βασίλη Δημάκη, είπε: «Με τον Βασίλη αρχίσαμε να επικοινωνούμε όταν έκανε την απεργία πείνας για να διεκδικήσει το δικαίωμά του στο να σπουδάσει. Του έστειλα ένα μήνυμα συμπαράστασης στα social media, δεν το διαχειριζόταν ο ίδιος αυτό το προφίλ και οι άνθρωποι που το είχαν του μετέφεραν την πληροφορία».


Διαφήμιση - Advertisement