Διαφήμιση - Advertisement
Ντόρα Δούμα: Τα πρώτα λόγια της συγκατοίκου της Μάρθας Καραγιάννη - Gkourou.com Ντόρα Δούμα: Τα πρώτα λόγια της συγκατοίκου της Μάρθας Καραγιάννη

Ντόρα Δούμα: Τα πρώτα λόγια της συγκατοίκου της Μάρθας Καραγιάννη


Διαφήμιση - Advertisement

 


Θλίψη έχει σκορπίσει στον καλλιτεχνικό κόσμο ο θάνατος της Μάρθας Καραγιάννη που έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Κυριακής σε ηλικία 82 ετών.

Η μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου θα μένει πάντα ζωντανή μέσα από τους αξέχαστους ρόλους της, αλλά και τις ερμηνείες της στις ταινίες τις οποίες πρωταγωνίστησε και προβάλλονται μέχρι και σήμερα.

Ιδιαίτερα συγκινημένη και συγκλονισμένη από τον θάνατο της εκλιπούσας είναι η ηθοποιός Ντόρα Δούμα, η συγκάτοικος της Μάρθας Καραγιάννη.

Η αδελφική φίλη της Μάρθας Καραγιάννη, Ντόρα Δούμα, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 είπε: «Έχασα τον κόσμο, αυτό έχω να πω. Τίποτα άλλο. Δεν μπορώ να μιλήσω άλλο, σας ευχαριστώ πάρα πολύ και σας ζητώ χίλια συγγνώμη. Τα τελευταία χρόνια είχε αποσυρθεί και δεν ήθελε να ασχοληθεί με τίποτα. Ο θάνατός της ήταν ξαφνικός. Σας ζητώ συγγνώμη δεν μπορώ να μιλήσω άλλο. Με συγχωρείτε πάρα πολύ, έχω πάθει σοκ».


Διαφήμιση - Advertisement