Διαφήμιση - Advertisement
Σασμός: Ολική ανατροπή στις μέρες προβολής – Τι έχει συμβεί - Gkourou.com Σασμός: Ολική ανατροπή στις μέρες προβολής – Τι έχει συμβεί

Σασμός: Ολική ανατροπή στις μέρες προβολής – Τι έχει συμβεί


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ο Σασμός μπορεί να επέστρεψε δυναμικά στη νέα σεζόν σαρώνοντας τα πάντα στην τηλεθέαση για άλλη μία χρονιά, όμως ο Alpha αναγκάζεται να αλλάξει τις ημέρες προβολής του για λίγες μέρες.

Όπως γνωρίζουμε από πέρσι, η σειρά προβάλλεται από Δευτέρα εως Πέμπτη στις 21:00 το βράδυ στο πρόγραμμα του καναλιού. Έτσι συνέβη και την πρώτη εβδομάδα προβολής της στην οποία η ιστορία αγάπης από την Κρήτη αναδείχθηκε ο απόλυτος κυρίαρχος της prime time.

Τα δεδομένα όμως για την επόμενα εβδομάδα αλλάζουν. Ο Alpha θα προβάλλει αγώνες ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα τα ματς από το UEFA Nations League.

Σασμός: Αυτό είναι το νέο πρόγραμμα προβολής

Αρχικά, μετά το τελευταίο επεισόδιο την Πέμπτη 22/9, η συνέχεια της σειράς έρχεται την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου με το 5ο επεισόδιο της σεζόν να προβάλλεται στις 21:00. Ένα συνταρακτικό επεισόδιο στο οποίο ο Αντώνης θα ανακρίνει την Καλλιόπη για το θάνατο του Άγγελου.

Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι γιατί τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, το κανάλι θα προβάλλει τον αγώνα Αγγλία – Γερμανία.

Επεισόδιο δε θα προβληθεί ούτε την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου καθώς η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Ιρλανδία σε έναν αγώνα που θα έχει απευθείας μετάδοση από τον Alpha.

Έτσι, το έκτο επεισόδιο του Σασμού θα βγει στον αέρα την ερχόμενη Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου. Την Πέμπτη θα ακολουθήσει ακόμη ένα επεισόδιο με αποτέλεσμα η επόμενη εβδομάδα να περιλαμβάνει μόνο 3 επεισόδια Σασμός αντί για τα καθιερωμένα 4.


Διαφήμιση - Advertisement