Διαφήμιση - Advertisement
Αθηνά Ευμορφιάδη – Γιάννης Μαυροκορδάτος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον γάμο τους - Gkourou.com Αθηνά Ευμορφιάδη – Γιάννης Μαυροκορδάτος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον γάμο τους

Αθηνά Ευμορφιάδη – Γιάννης Μαυροκορδάτος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον γάμο τους


Διαφήμιση - Advertisement

 


Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Κυριακής 11/9 η Αθηνά Ευμορφιάδη και ο Γιάννης Μαυροκορδάτος στον ιερό ναό Αγίου Ανδρέα στη Νέα Μάκρη. (δες εδώ φωτογραφίες από τον γάμο τους)

Η πρώην παίκτρια του Survivor και ο σύντροφός της είναι αρκετά χρόνια μαζί, ωστόσο μετά τη συμμετοχή της Αθηνάς στο ριάλιτι επιβίωσης πήραν την απόφαση να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο.

Το παρών στον γάμο της Αθηνάς Ευμορφιάδη και του Γιάννη Μαυροκορδάτου έδωσε και η κάμερα τς εκπομπής “Happy Day” και οι δυο νεόνυμφοι έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις ενώ τα πρόσωπά τους ελαμπαν από ευτυχία.

«Είμαι πολύ συγκινημένη. Ήρθα όλα τα κορίτσια μου, ακόμα και η Βρισηίδα από την Κάλυμνο. Με φέρανε νυφούλα. Ευχαριστούμε πάρα πολύ που ήρθατε. Με το καλό να έρθει και ένα παιδάκι στη ζωή μας» είπε η Αθηνά Ευμορφιάδη η οποία ήταν φανερά συγκινημένη.


Διαφήμιση - Advertisement