Διαφήμιση - Advertisement
Καιρός: Επιδείνωση τις επόμενες ώρες—Πού θα είναι πιο έντονα τα φαινόμενα - Gkourou.com Καιρός: Επιδείνωση τις επόμενες ώρες—Πού θα είναι πιο έντονα τα φαινόμενα

Καιρός: Επιδείνωση τις επόμενες ώρες—Πού θα είναι πιο έντονα τα φαινόμενα


Διαφήμιση - Advertisement

 


Επιδείνωση αναμένεται παρουσιάσει ο καιρός σήμερα, Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου κυρίως στα κεντρικά, ανατολικά και βόρεια τμήματα της χώρας, όπου θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Παράλληλα, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, πτώση θα καταγράψει η θερμοκρασία, κυρίως στα ανατολικά και νότια.

Οι σημαντικότερες βροχοπτώσεις αναμένονται στην Ανατολική Θεσσαλία, στη Χαλκιδική, στην Κεντρική Στερεά, στην Εύβοια, στις Σποράδες και στην Ανατολική Πελοπόννησο. Το αναμενόμενο επεισόδιο είναι Κατηγορίας 1 όσον αφορά στον Δείκτη Επικινδυνότητας Επεισοδίου Βροχόπτωσης (Regional Precipitation Index – RPI) του meteo.

Από αργά το βράδυ της Τετάρτης και κατά τη διάρκεια της νύχτας προς Πέμπτη τα φαινόμενα στη Χαλκιδική, στη Θεσσαλία, στις Σποράδες, στην Εύβοια και σε τμήματα της Στερεάς θα ενταθούν.


Διαφήμιση - Advertisement