Επιδείνωση αναμένεται παρουσιάσει ο καιρός σήμερα, Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου κυρίως στα κεντρικά, ανατολικά και βόρεια τμήματα της χώρας, όπου θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.
Παράλληλα, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, πτώση θα καταγράψει η θερμοκρασία, κυρίως στα ανατολικά και νότια.
Οι σημαντικότερες βροχοπτώσεις αναμένονται στην Ανατολική Θεσσαλία, στη Χαλκιδική, στην Κεντρική Στερεά, στην Εύβοια, στις Σποράδες και στην Ανατολική Πελοπόννησο. Το αναμενόμενο επεισόδιο είναι Κατηγορίας 1 όσον αφορά στον Δείκτη Επικινδυνότητας Επεισοδίου Βροχόπτωσης (Regional Precipitation Index – RPI) του meteo.
Από αργά το βράδυ της Τετάρτης και κατά τη διάρκεια της νύχτας προς Πέμπτη τα φαινόμενα στη Χαλκιδική, στη Θεσσαλία, στις Σποράδες, στην Εύβοια και σε τμήματα της Στερεάς θα ενταθούν.
Δείτε επίσης:
Αιφνίδιος καρδιακός θάνατος: «Χτυπά» 20χρονους και 30χρονους – Το σύμπτωμα που προειδοποιεί
Συνελήφθη 28χρονος για τη δολοφονία του ποινικολόγου Σταύρου Γεωργίου(Update)
Έρχεται ένας υπέροχος Αύγουστος για αυτά τα 3 ζώδια
Το σημάδι στα πόδια που προειδοποιεί για καρκίνο στο πάγκρεας

