Τραγωδία με δύο νεκρούς και έναν τραυματία - Gkourou.com Τραγωδία με δύο νεκρούς και έναν τραυματία

Τραγωδία με δύο νεκρούς και έναν τραυματία


 


Σε τραγωδία εξελίχθηκε το περιστατικό με την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε σε συσκευαστήριο ψαριών στην Πρέβεζα, το μεσημέρι της Κυριακής.


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ και το ΑΠΕ-ΜΠΕ, δύο εργαζόμενοι έχασαν την ζωή τους και ένας ακόμη τραυματίστηκε.

Το περιστατικό συνέβη σε επιχείρηση στην περιοχή Χόχλα Καναλακίου, περίπου στις 3:30 το μεσημέρι.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η έκρηξη σημειώθηκε την ώρα που οι εργαζόμενοι επιχειρούσαν να κάνουν ηλεκτροσυγκόλληση και άλλες ότι πιθανόν προκλήθηκε από μπουκάλα προπανίου.

Από την ισχυρή έκρηξη σκοτώθηκαν ένας 39χρονος από την περιοχή και ένας 40χρονος αλλοδαπός. Μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Καναλακίου όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός τους, σύμφωνα με το epiruspost.gr.

Ο τρίτος εργαζόμενος, που τραυματίστηκε, έχει διακομιστεί στο νοσοκομείο της Πρέβεζας.

Η έρευνα της Αστυνομίας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το εργατικό δυστύχημα βρίσκονται σε εξέλιξη.

Survivor spoiler: Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία της Δευτέρας 23/2

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ