Διαφήμιση - Advertisement
Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη φέρνει στο σπίτι ένα μυστικό, τι συμβαίνει - Gkourou.com Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη φέρνει στο σπίτι ένα μυστικό, τι συμβαίνει

Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη φέρνει στο σπίτι ένα μυστικό, τι συμβαίνει


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του Alpha, «Σασμός», καθώς η νέα σεζόν βρήκε τους ήρωες με νέες προκλήσεις, συναισθηματικές και προσωπικές.

Στο χτεσινό επεισόδιο είδαμε ότι η ομολογία και η σύλληψη της Καλλιόπης τάραξε το χωριό. Η γιαγιά Ειρήνη έπεσε πρόσωπο με πρόσωπο με τον Παύλο, που τον θεωρούσε νεκρό εδώ και είκοσι χρόνια με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει ενώ η Αργυρώ συνάντησε ξανά τον Αστέρη.



Η σκηνή αυτή καθήλωσε τους τηλεθεατές που περιμένουν πως και πως τις συναντήσεις του πρώην ζευγαριού.
Tι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του Σασμού

Ο Σταύρος ρωτάει τη Μαρίνα για ποιο λόγο δεν τον είχε ενημερώσει πως ο υποτιθέμενος φίλος του ήταν ο Αστέρης. Η Μαρίνα του εξήγησε πως δεν ήθελε να τους προκαλέσει αναστάτωση αλλά είχε μιλήσει με τον Αστέρη και της είχε δώσει τον λόγο του πως θα απομακρυνθεί από τις ζωές τους.

Η Αργυρώ έρχεται και τους ενημερώνει πως συνάντησε τυχαία τον Αστέρη και της είπε πως η μητέρα του παραδόθηκε στην Αστυνομία, θέλοντας να γλυτώσει το Μαθιό, παραδεχόμενη πως αυτή σκότωσε τον Άγγελο. Ο Παύλος αποκαλύπτεται στην γιαγιά Ειρήνη και της εξηγεί γιατί εξαφανίστηκε όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Αστέρης έχει μια εκρηκτική συνάντηση με την Αργυρώ, η οποία θα επιδεινώσει την κατάσταση της υγείας του. Καθώς το νέο για την ομολογία της Καλλιόπης φτάνει από στόμα σε στόμα σε όλο το χωριό, η Μαρίνα προσπαθεί να βάλει φρένο στον θυμό της Αργυρώς.

Την ίδια στιγμή η γιαγιά Ειρήνη φέρνει στο σπίτι το μεγάλο μυστικό. Είναι ώρα όλοι οι Βρουλάκηδες να μάθουν πως ο Παύλος ζει!


Διαφήμιση - Advertisement