Διαφήμιση - Advertisement
Θανάσης Κατερινόπουλος: Ξεκαθάρισε τι συνέβη με τη Νικολούλη και «λύγισε» στον αέρα για τον γιο του - Gkourou.com Θανάσης Κατερινόπουλος: Ξεκαθάρισε τι συνέβη με τη Νικολούλη και «λύγισε» στον αέρα για τον γιο του

Θανάσης Κατερινόπουλος: Ξεκαθάρισε τι συνέβη με τη Νικολούλη και «λύγισε» στον αέρα για τον γιο του


Διαφήμιση - Advertisement

   


Μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του Alpha παραχώρησε ο Θανάσης Κατερινόπουλος και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σχέση του με την Αγγελική Νικολούλη και στη διακοπή της συνεργασίας τους ενώ συγκινήθηκε για άλλη μια φορά όταν μίλησε για τον γιο του που έχει φύγει από τη ζωή.


«Δεν μπορώ να πω τίποτα. Έφυγε από τη ζωή 31 ετών στον ύπνο του. Κάποιες φορές τον βλέπω στον ύπνο μου. Αυτά μακάρι να μην συμβαίνουν σε κανένα γονέα. Μαθαίνεις να ζεις με αυτή την απώλεια και ελπίζεις στην άλλη ζωή, αν υπάρχει άλλη ζωή», είπε ο Θανάσης Κατερινόπουλος για τον γιο του και συνέχισε μιλώντας για την προσωπική του ζωή:

«Η γυναίκα μου είναι ένα λιμάνι. Είμαστε 10 χρόνια μαζί. Εγώ δεν πίστευα ότι θα ξαναφτιάξω την ζωή μου. Είχα ένα γάμο αποτυχημένο και σκεφτόμουν ότι πέρασαν τα χρόνια, δεν είμαστε για πειράματα. Η υπομονή της συζύγου μου μαζί μου είναι απερίγραπτη».

Όσον αφορά στην Αγγελική Νικολούλη είπε, μεταξύ άλλων:

«Συνεργαστήκαμε τρία - τέσσερα χρόνια με την Αγγελική. Παρά το γεγονός ότι γράφτηκαν διάφορα, ίσα ίσα την εκτιμώ, με εκτιμάει. Σταμάτησε αυτή η συνεργασία γιατί προέκυψε η συνεργασία με το Star. Τηλεφωνιόμαστε, μιλάμε. Ίσως να φταίω κι εγώ γιατί κάτι μπορεί να είπα και παρερμηνεύτηκε».


Διαφήμιση - Advertisement