Διαφήμιση - Advertisement
Γιώργος Μαυρίδης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την βάπτιση των κοριτσιών της Μπόμπα και του Τανιμανίδη - Gkourou.com Γιώργος Μαυρίδης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την βάπτιση των κοριτσιών της Μπόμπα και του Τανιμανίδη

Γιώργος Μαυρίδης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την βάπτιση των κοριτσιών της Μπόμπα και του Τανιμανίδη


Διαφήμιση - Advertisement

 


Η παρουσία του Γιώργου Μαυρίδη στην βάπτιση των δίδυμων κοριτσιών της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη στην Μύκονο προκάλεσε πλήθος συζητήσεων. Φαίνεται πως οι δύο άνδρες έβαλαν τέλος στην κόντρα ανάμεσα τους. Μάλιστα, ο Γιώργος Μαυρίδης, ένα εικοσιτετράωρο μετά την τελετή, έκανε μια ανάρτηση στα social media, αφιερωμένη στον φίλο του, Γιώργο Κατσινόπουλο.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μαυρίδης, το βράδυ της Κυριακής, 18 Σεπτεμβρίου 2022, έκανε μια δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για τα γενέθλια του αθλητή, ανεβάζοντας μια κοινή τους φωτογραφία, την οποία και συνόδευσε με ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Σήμερα έχει γενέθλια ο γίγαντας που στέκομαι πλάι του. Τι να πρωτοπώ για τον Γιώργαρο, ο άνθρωπος που σε κάθε δύσκολη στιγμή της ζωής μου τα τελευταία 5 χρόνια είναι δίπλα μου… Ο άνθρωπος που δεν θα μου χαϊδέψει τα αυτιά λέγοντας μου αυτά που θέλω να ακούσω, αλλά αυτά που πρέπει να διορθώσω. Ο άνθρωπος που όταν τα πράγματα είναι δύσκολα παίρνει το πρώτο αεροπλάνο για να είναι δίπλα μου μην περάσω την δυσκολία μόνος μου.

Και κάθε φορά που του λέω δεν χρειάζεται να έρθεις θα τα βγάλω πέρα μόνος, μου απαντάει. “Δεν γίνεται να λείπω εγώ από αυτό το δύσκολο κομμάτι και να μην το περάσουμε παρέα”.

Μπορώ να γράφω μέρες για αυτό τον Λεβέντη αλλά θα αρκεστώ σ’ αυτά και θα το κλείσω λέγοντας σε όλους, να βρείτε έναν κολλητό σαν τον Κατσινόπουλο.

Χρόνια Πολλά τεράστιε Δάσκαλε να τα εκατοστήσεις!», έγραψε στην λεζάντα της δημοσίευσής του ο Γιώργος Μαυρίδης.


Διαφήμιση - Advertisement