Διαφήμιση - Advertisement
Η απάντηση από την κόρη της Σοφίας Βόσσου για τον αρραβώνα με τον Βασίλη Δημάκη - Gkourou.com Η απάντηση από την κόρη της Σοφίας Βόσσου για τον αρραβώνα με τον Βασίλη Δημάκη

Η απάντηση από την κόρη της Σοφίας Βόσσου για τον αρραβώνα με τον Βασίλη Δημάκη


Διαφήμιση - Advertisement

 


Viral έγινε η είδηση του αρραβώνα της Ερασμίας Μάνου με τον κρατούμενο στις φυλακές Κορυδαλλού, Βασίλη Δημάκη. Η κόρη της Σοφίας Βόσσου μια ημέρα μετά την αποκάλυψη του αρραβώνα της, προχώρησε σε μια ανάρτηση στα social media με την οποία απάντησε σε όσους έσπευσαν να σχολιάσουν την προσωπική της ζωή.

«Δεν ζήτησα συμβουλές και ευχές από κανέναν», ανέφερε μεταξύ άλλων τονίζοντας πως «στη ζωή μου ακολουθούσα πάντα την καρδιά μου».

Η ανάρτηση της Ερασμίας Μάνου

«Ένα μεγάλο και ειλικρινές ευχαριστώ σε όλους σας για τη στήριξη και την αγάπη. Οι κοινωνίες θα αλλάξουν μόνο από ανθρώπους σαν εσάς που μπήκατε στον κόπο να στείλετε ένα μήνυμα αγάπης, γνωστούς και αγνώστους. Σαν όλους εσάς που έχετε μάθει να ζείτε κάθε στιγμή όπως της αξίζει, σαν όλους εσάς που βλέπετε το φως στο σκοτάδι, σαν όλους εσάς που νιώθετε και ενσυναισθάνεστε.

Βλέπετε, στη ζωή μου ακολουθούσα πάντα την καρδιά και το ένστικτο μου και αυτή τη φορά συμβαδίζουν χέρι – χέρι . Δεν ζήτησα συμβουλές, ούτε ευχές από κανέναν, θέλησα μόνο να ακουστεί η αλήθεια μου, η αλήθεια μας. Όσοι τρομάζουν με την αλήθεια δικό τους πρόβλημα! Ο Βασίλης, εγώ και ο κοινός μας κύκλος λατρεμένων ανθρώπων, χαμογελάμε καθημερινά, νιώθουμε ευλογημένοι και ονειρευόμαστε το παρακάτω μας με αγάπη και συντροφικότητα. Δύσκολες λέξεις αλλά δεν πειράζει…

Εύχομαι αυτή η ιστορία να γίνει η αφορμή να τις κατανοήσουν κάποιοι, άλλοι να τις τολμήσουν χωρίς φόβο κι άλλοι να καταλάβουν πως μεγαλύτερη υπερηφάνεια από το να λέγεσαι άνθρωπος και να μπορείς να αγαπάς ειλικρινά και ξάστερα κόντρα στα πάντα σχεδόν, δεν υπάρχει! Σας ευχαριστώ θερμά όλους και πάλι. Στέλνω αγάπη και αγκαλιά…».


Διαφήμιση - Advertisement