Διαφήμιση - Advertisement
Γωγώ Μπρέμπου: Η αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού, όταν η ηθοποιός αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτησή της - Gkourou.com Γωγώ Μπρέμπου: Η αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού, όταν η ηθοποιός αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτησή της

Γωγώ Μπρέμπου: Η αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού, όταν η ηθοποιός αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτησή της


Διαφήμιση - Advertisement

 


Στον καναπέ της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» με την Ναταλία Γερμανού κάθισε το Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2022, η Γωγώ Μπρέμπου.

Η γνωστή ηθοποιός, πριν αναφερθεί στην νέα σειρά δραματική σειρά εποχής του Alpha, «Ο Παράδεισος των κυριών», ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια αν της επιτρέπει να την ρωτήσει σχετικά με την προσωπική της ζωή, με την Γωγώ Μπρέμπου να της βάζει ευγενικά … “φρένο”.

«Πριν περάσουμε στον Παράδεισο των Κυριών, γιατί εκεί θα πάμε τώρα, έχω το ελεύθερο από σένα, έχω την άδεια σου να κάνω ερώτηση που αφορά την προσωπική σου ζωή ή όχι;», είπε η Ναταλία Γερμανού στην ηθοποιό.

«Δεν απαντάω σε προσωπικές ερωτήσεις», απάντησε η Γωγώ Μπρέμπου, η οποία ωστόσο πρόσθεσε: «Αλλά ευχαριστώ πολύ που με ρώτησες».

«Δεν απαντάς… Εντάξει, δεν θα έκανα ποτέ ερώτηση αν δεν σε ρωτούσα γιατί σέβομαι πολύ τους καλεσμένους μου και πάντα ρωτάω. Και σέβομαι πολύ και την προσωπική σου ζωή», συμπλήρωσε η Ναταλία Γερμανού.


Διαφήμιση - Advertisement