Διαφήμιση - Advertisement
Μαθητές πλακώθηκαν στο ξύλο και περαστικοί έγιναν ένα κουβάρι μαζί τους, στη μέση του δρόμου - Gkourou.com Μαθητές πλακώθηκαν στο ξύλο και περαστικοί έγιναν ένα κουβάρι μαζί τους, στη μέση του δρόμου

Μαθητές πλακώθηκαν στο ξύλο και περαστικοί έγιναν ένα κουβάρι μαζί τους, στη μέση του δρόμου


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ακόμα ένα σοβαρό επεισόδιο με πρωταγωνιστές μαθητές. Ο Βόλος παραμένει ανάστατος από τις σκηνές βίας. Δύο παιδιά έκαναν την αρχή, σε έναν καυγά που πολύ γρήγορα πήρε έκταση…

Ο Βόλος στο επίκεντρο για το άγριο επεισόδιο που σημειώθηκε έξω από σχολείο, στη μέση του δρόμου. Εκεί όπου δύο μαθητές πλακώθηκαν στο ξύλο με κλωτσιές και μπουνιές. Όπως καταγγέλλουν αυτόπτες μάρτυρες, καθηγητές που έτυχε να περνούν από το σημείο και τους είδαν, δεν έκαναν τίποτα. Περαστικοί όμως έβαλαν τα… χέρια τους, ώστε τα πράγματα να γίνουν πιο σοβαρά. Πήραν μέρος στο επεισόδιο και άρχισαν να ρίχνουν χτυπήματα. Μητέρα που έτυχε να βρίσκεται στο σημείο, ήταν εκείνη που βοήθησε ώστε τα πνεύματα να ηρεμήσουν.

Απίστευτο περιστατικό συνέβη χθες το μεσημέρι στην Αγριά του Βόλου, με πρωταγωνιστές δύο μαθητές Γυμνασίου. Το περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας από μία γονέα – μάρτυρα που έτυχε να περνάει από το σημείο και συνέβαλε μάλιστα στο να σταματήσει ο καυγάς.

Όλα έγιναν γύρω στις 14:00 το μεσημέρι όταν παρέα μαθητών από το Γυμνάσιο, βγήκαν από το σχολείο και μέσα στη μέση του δρόμου ξεκίνησαν να ανταλλάσσουν κλωτσιές και μπουνιές. Ο ένας έπεσε πάνω στον άλλον κρατώντας τον από τον λαιμό ενώ περαστικοί συμμαθητές, τους έλεγαν να σταματήσουν χωρίς να μπαίνουν στη μέση για να τους χωρίσουν.

Από το βίαιο αυτό περιστατικό δεν έλειψαν και οι περαστικοί που αντί να βοηθούν στη λύση του καυγά συνέδραμαν δίνοντας κλωτσιές στους πεσμένους στο έδαφος μαθητές. Όπως αναφέρει η ανάρτηση που δημοσιεύει το taxydromos.gr: «Συσσωρευμένη βία! Καθηγήτρια έβγαινε να πάει στο αυτοκίνητο αλλά καμία σημασία. Ίσως δεν είδε! Άλλοι γονείς εκεί έξω και κανείς δεν έκανε τίποτα. Δεν άντεξα κατέβηκα από το αυτοκίνητο και τους φώναξα να σταματήσουν!

Ως μάνα, ως εκπαιδευτικός, ως άνθρωπος θλίβομαι! Πραγματικά υπάρχει σοβαρό πρόβλημα! Πρέπει να ασχοληθούμε σοβαρά με τα παιδιά μας!» Χαρακτηριστικό είναι ότι κάτω από την ανάρτηση πολλά ήταν τα σχόλια που ανέφεραν ότι οι χρήστες είχαν γίνει και οι ίδιοι μάρτυρες παρόμοιων περιστατικών γεγονός που αποδεικνύει ότι τα βίαια περιστατικά και δη σε μαθητές σχολείων αλλά και νέων ηλικιών παρουσιάζουν αυξητική τάση.


Διαφήμιση - Advertisement