Διαφήμιση - Advertisement
Ευρυτανία: 4 δύτες του Λιμενικού θα βουτήξουν στη Λίμνη Κρεμαστών για την 48χρονη - Gkourou.com Ευρυτανία: 4 δύτες του Λιμενικού θα βουτήξουν στη Λίμνη Κρεμαστών για την 48χρονη

Ευρυτανία: 4 δύτες του Λιμενικού θα βουτήξουν στη Λίμνη Κρεμαστών για την 48χρονη


Διαφήμιση - Advertisement

 


Συνεχίζονται οι έρευνες στη Λίμνη των Κρεμαστών στην Ευρυτανία για την 48χρονη γυναίκα με καταγωγή από τη Λαμία, η οποία εξαφανίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης και έχει εντοπιστεί το αυτοκίνητό της.

Συναγερμός σήμανε όταν το ειδικό μηχάνημα των διασωστών του Ερυθρού Σταυρού, το «Sonar Emily» έπιασε κάποιο σήμα σε μεγάλο βάθος της τάξεως των 70 μέτρων, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr.

Όμως επειδή οι βατραχάνθρωποι της Πυροσβεστικής βουτούν μέχρι τα 25 μέτρα, αναμενόταν και τελικά θα μεταβούν και θα λάβουν μέρος στην επιχείρηση ερευνών τέσσερις δύτες του Λιμενικού, οι οποίοι θα βουτήξουν για να δουν αν υπάρχει στο σημείο εκείνο το σώμα της γυναίκας ή κάποιο άλλο εύρημα.

Κάποιοι βέβαια εκτιμούν ότι μάλλον δεν πρόκειται για πτώμα καθώς μετά τη δεύτερη ημέρα και λόγω της άνωσης, το σώμα ανεβαίνει στην επιφάνεια και επιπλέει.


Διαφήμιση - Advertisement