Διαφήμιση - Advertisement
Θρήνος για τον 27χρονο Γιώργο – Υπέκυψε στα τραύματά του - Gkourou.com Θρήνος για τον 27χρονο Γιώργο – Υπέκυψε στα τραύματά του

Θρήνος για τον 27χρονο Γιώργο – Υπέκυψε στα τραύματά του


Διαφήμιση - Advertisement

 


Θρήνος και σοκ στη Μεσσαρά, στην Κρήτη από τον θάνατο του 27χρονου Γιώργου Παπαδάκη ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα που ενεπλάκη με την μηχανή που οδηγούσε.

Το τροχαίο σημειώθηκε στον δρόμο από τα Πιτσίδια προς τα Μάταλα όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες η μηχανή που οδηγούσε ο άτυχος Γιώργος συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τουρίστες.

Ο 27χρονος παρελήφθη από το ΕΚΑΒ σοβαρά τραυματισμένος όμως δυστυχώς στο Κέντρο Υγείας όπου μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε ο θάνατός του, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ekriti.gr.

Τη σφοδρότητα της σύγκρουσης μαρτυρούν οι εικόνες σοκ στις οποίες μπορεί κανείς να δει ότι η μηχανή του άτυχου οδηγού έχει διαλυθεί ενώ σοβαρές υλικές ζημιές υπέστη το εμπλεκόμενο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία έχει προχωρήσει στη σύλληψη του οδηγού του αυτοκινήτου και πρόκειται για έναν 60χρονο Ελβετό.


Διαφήμιση - Advertisement