Διαφήμιση - Advertisement
Συγκλονίζει ο πατέρας του 15χρονου που σκοτώθηκε με το ποδήλατο - Gkourou.com Συγκλονίζει ο πατέρας του 15χρονου που σκοτώθηκε με το ποδήλατο

Συγκλονίζει ο πατέρας του 15χρονου που σκοτώθηκε με το ποδήλατο


Διαφήμιση - Advertisement

 


Σοκαρισμένη είναι και όλη η τοπική κοινωνία του χωριού Κανδύλα Αρκαδίας μετά το χαμό του 15χρονου, καθώς κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ένα παιχνίδι με το ποδήλατο θα ήταν θανάσιμο για το άτυχο αγόρι.

Πόσο μάλλον οι ίδιοι οι γονείς του δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν την τραγωδία που βιώνουν. Τα λόγια του πατέρα του άτυχου εφήβου φέρνουν ρίγη συγκίνησης.

Ο πατέρας του 15χρονου παιδιού έγραψε στο προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Λαμπάκο μου αστέρι ήσουν… Κι αστέρι είσαι… Σημαιοφόρε του Θεού και του Παραδείσου… Ο μοναδικός τσολιάς στον Άγιο Γιώργη θα είσαι εσύ λεβέντη μου».

«ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΤΡΑΓΩΔΙΑ»

«Ένα παιχνίδι των παιδιών κατέληξε σε τραγωδία» ανέφερε μιλώντας στο newsit.gr, ο αντιδήμαρχος Τρίπολης, Γιώργος Οικονομόπουλος, που έχει καταγωγή από το συγκεκριμένο χωριό και ήταν συμμαθητές με τον πατέρα του άτυχου νέου.

Την ίδια στιγμή ο αντιδήμαρχος Τρίπολης, Γιώργος Οικονομόπουλος, ο οποίος έλκει καταγωγή από την κοινότητα Κανδύλας και ήταν συμμαθητής του πατέρα του παιδιού, ανέφερε, ότι ένα παιχνίδι κατέληξε σε τραγωδία.

«Το κακό πρέπει να έγινε στις 7.30 – 8 παρά χθες το βράδυ. Ήταν το παιδί μαζί με ένα ξαδερφάκι του και ένα ακόμα ανήλικο παιδάκι, έκαναν βόλτα σε έναν κατηφορικό δρόμο. Το παιδί χτύπησε με μεγάλη δύναμη απ’ο,τι φάνηκε στο κεφάλι και νομίζω ήταν κλινικά νεκρό όταν έφτασε στο νοσοκομείο», περιέγραψε, ο κ.Οικονομόπουλος, σε δηλώσεις του στο newsit.gr

«Έγιναν προσπάθειες από τους γιατρούς του Παναρκαδικού Νοσοκομείου να το επαναφέρουν, δεν τα κατάφεραν δυστυχώς και το παιδί κατέληξε. Είμαι αντιδήμαρχος της περιοχής και έχω καταγωγή από την Κανδύλα. Με τον μπαμπά του παιδιού ήμασταν συμμαθητές και για μένα είναι βαρύ αυτό. Είναι τραγωδία, ο άνθρωπος έχει και άλλο ένα παιδάκι. Ένα παιχνίδι των παιδιών κατέληξε σε τραγωδία», σημείωσε.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, το ποδήλατο που οδηγούσε ο 15χρονος και είχε κατεύθυνση από Νεμέα προς Λεβίδι, συγκρούστηκε με προπορευόμενο ποδήλατο, που οδηγούσε ο 13χρονος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 15χρονος.

Στη συνέχεια ο νεαρός διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Τρίπολης, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε λίγη ώρα αργότερα στα τραύματά του.

«Είχαν πάει να παίξουν με τα ποδήλατα. Κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθήκες, τι παιδί βρέθηκε πλημμυρισμένο με αίματα στο κεφάλι. Ένας από την παρέα πήγε στο βενζινάδικο που είναι στα 500 μέτρα να ζητήσει βοήθεια. Είναι μια τραγωδία για την οικογένειά του αλλά και για όλο το χωριό», λέει στο protothema.gr ο κ. Γιώργος Οικονομόπουλος, αντιδήμαρχος Τριπόλεως, ο οποίος είναι φίλος του πατέρα του αδικοχαμένου μαθητή.

«ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ» – ΤΟ ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΟ ΑΝΤΙΟ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ 15ΧΡΟΝΟΥ

«Καλό παράδεισο άγγελε μου θα σε αγαπώ για πάντα μου λείπεις αγόρι μου γλυκό!!!», έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook η μητέρα του 15χρονου αποχαιρετώντας το γιο της.


Διαφήμιση - Advertisement