Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler: Μια ανάσα απ' το «ναι» ο Ντάνος! - Gkourou.com Survivor Spoiler: Μια ανάσα απ' το «ναι» ο Ντάνος!

Survivor Spoiler: Μια ανάσα απ' το «ναι» ο Ντάνος!


Διαφήμιση - Advertisement

 


Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες μας, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει εδώ και αρκετό καιρό ξεκινήσει τις συζητήσεις του με στελέχη της παραγωγής του Survivor, ενώ φέρεται να έχει κάνει μια πρώτη κουβέντα και με τον ίδιο τον Ατζούν Ιλιτζαλί.

Η πρόθεση του Τούρκου παραγωγού είναι να «κλειδώσει» πρώτα τη συμμετοχή του Ντάνου και αμέσως μετά να πάρει την τελική απόφαση για το πώς θα «βαπτίσει» το επόμενο Survivor.

Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο, αν ο Ντάνος δεν πει το πολυπόθητο «ναι», να πάμε ο Ιλιτζαλί σε μια ενδιάμεση έκδοση που ναι μεν θα έχει στο ρόστερ του το νέο Survivor, αρκετούς από τους παλιούς παίκτες στην ομάδα των Διασήμων, αλλά δεν θα αποτελείται στο σύνολό του από All Star παίκτες.

Αν, όμως, ο Γιώργος Αγγελόπουλος πάρει τη μεγάλη απόφαση και πει το «ναι» στον Ατζούν, τότε θα πρέπει να θεωρηθεί απόλυτα βέβαιο ότι ο Τούρκος θα ρίξει όλα τα χαρτιά στη μάχη και θα κάνει τη μεγάλη επένδυση διοργανώνοντας μετά το τουρκικό και το ελληνικό Survivor All Star. Πηγή:dokari

Πού βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Ντάνος έχει στα χέρια του όλο το «πακέτο» της πρότασης της παραγωγής που αφορά και στην εκπλήρωση των οικονομικών του απαιτήσεων και πολύ σύντομα θα δώσει την τελική του απάντηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως η αρχική διάθεση του Γιώργου Αγγελόπουλου, σε αντίθεση με το παρελθόν, είναι θετική και σκέφτεται πολύ σοβαρά πλέον να πει το μεγάλο «ναι» και μάλιστα για καλό σκοπό, αφού θα συνδέσει την παρουσία του στον Αγιο Δομίνικο και την εκτός απροοπτου κατάκτηση του τροπαίου στο Survivor All Star, με το σωματείο «Φύλακας Αγγελος» που βοηθά μικρά παιδιά.

Μένει, λοιπόν, η τελική επαφή που θα γίνει σύντομα ανάμεσα στον Αγγελόπουλο και τον ίδιο τον Ιλιτζαλί, προκειμένου -πιθανότατα- οι δύο πλευρές να δώσουν τα χέρια και με αυτή τη συμφωνία να ξεκινήσει κι επίσημα η διαδικασία στελέχωσης του Survivor All Star.


Διαφήμιση - Advertisement