Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 1/8: Οριστικό! Τότε ξεκινά το Survivor All-Star - Gkourou.com Survivor spoiler 1/8: Οριστικό! Τότε ξεκινά το Survivor All-Star

Survivor spoiler 1/8: Οριστικό! Τότε ξεκινά το Survivor All-Star


Διαφήμιση - Advertisement

 


Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν καιρό τώρα. Πριν καν τελειώσει το τελευταίο Survivor έγινε λόγος για ένα νέο παιχνίδι διάρκειας 9 μηνών! Έναν μαραθώνιο στον Άγιο Δομίνικο που θα εκκινήσει τέλη Σεπτέμβρη και θα πάει μέχρι τον Ιούνιο! Διότι, ο Τούρκος παραγωγός θέλει περισσότερη διάρκεια στο παιχνίδι. Το έχει δείξει και στο παρελθόν αυτό με επέκταση της χρονικής διάρκειας. Το έκανε στο περυσινό Survivor, για παράδειγμα.

Ο αρχικός σκοπός και στόχος ήταν λοιπόν να εκκινήσει τέλη Σεπτέμβρη, αρχές Οκτώβρη η επόμενη εκδοχή. Ενέργειες έγιναν προς αυτή την κατεύθυνση. Με άλλα λόγια, η παραγωγή το πάλεψε να συμβεί η επιθυμία του Ατζούν, αλλά αυτό δεν θα γίνει τελικώς.

Ραντεβού έγιναν, οι συμμετέχοντες θα μπορούσαν να «κλείσουν» από νωρίς, αλλά γενικώς κρίθηκε πως θα έβγαινε μια πρόχειρη δουλειά. Ακόμα και ο Γιώργος Λιανός δεν θα μπορούσε να είναι όλους τους μήνες διαθέσιμους, ενώ οι ίδιοι πάνω κάτω άνθρωποι που επιμελούνται το Survivor έχουν να τρέξουν και το The Voice. Αυτό ισχύει και για τον Γιώργο Λιανό που θα παρουσιάσει την εκπομπή.

Πότε θα ξεκινήσει το επόμενο Survivor λοιπόν; Το νέο Survivor. Διότι, θα έχει αλλαγές ειδικά στα χρήματα το Survivor. Την περασμένη χρονιά ήρθε νωρίς. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Ο μήνας δεν πρόκειται να αλλάξει σύμφωνα με τις πληροφορίες μας. Δεκέμβρη θα γίνει η εκκίνηση, αλλά θα γίνει προσπάθεια να γίνει στις αρχές. Η ημερομηνία σαν ημερομηνία δεν έχει κλειδώσει, αλλά αποφασίστηκε πως θα πάει με την κανονική του ροή.

Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα είναι μεγαλύτερο σε διάρκεια το Survivor. Αυτό βέβαια είναι κάτι που βγαίνει και με βάση την τηλεθέαση. Πάντως άπαντες προετοιμάζονται για ένα παιχνίδι μεγαλύτερο σε διάρκεια κατά 2-3 εβδομάδες. Πηγή: sportime


Διαφήμιση - Advertisement