Διαφήμιση - Advertisement
Μεγάλη κίνηση Ατζούν – Ο δεύτερος παίχτης που έκλεισε για “Survivor All Star” - Gkourou.com Μεγάλη κίνηση Ατζούν – Ο δεύτερος παίχτης που έκλεισε για “Survivor All Star”

Μεγάλη κίνηση Ατζούν – Ο δεύτερος παίχτης που έκλεισε για “Survivor All Star”


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχουμε δει σε όλους τους κύκλους του ριάλιτι, έδωσε τα χέρια με τον Τούρκο παραγωγό και πηγαίνει ξανά στο νησί.

Survivor All Star Spoiler: Ο πέμπτος κύκλος του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΙ τελείωσε και ο Τούρκος ψάχνει το διαφορετικό για τον επόμενο κύκλο. Ήταν πολύ προσεκτικός όταν είπε ότι θέλουμε να κάνουμε ένα διαφορετικό survivor. Ο Ατζούν θέλει να αλλάξει το Survivor

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που υπάρχουν, η παραγωγή προχωράει την υλοποίηση για το νέο survivor.

Ο Μεγάλος στόχος του είναι να βρεθούν στον στίβο μάχης οι καλύτεροι σε αγωνιστικές επιδόσεις, και σίγουρα η αδυναμία του είναι δει τους τρεις καλύτερους παίχτες που έχουν περάσει από το παιχνίδι επιβίωσης. Μιλάμε για Ντάνο, Κατσούλη, και Σοιλέδη.

Όπως πρώτοι εδώ σας το δώσαμε ο Ντάνος είπε το μεγάλο ναι, και σειρά παίρνουν οι επόμενοι.

Η παρουσία του Ντάνου είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για να κλείσουν και οι υπόλοιποι. Όταν έχει πει το ναι ο θρύλος…

Πολλοί θα περιμένουν ότι ο επόμενος θα ήταν ο Κατσούλης ή ο Σοιλέδης. Αλλά δεν πάει με την σειρά ο Τούρκος παραγωγός. Άλλωστε για τον μεν Κατσούλη τα πράγματα είναι θετικά, για τον δε Σοιλέδη υπάρχει μπροστά του ο γάμος και μετά βλέπουμε πόση όρεξη θα έχει για ένα νέο Άγιο Δομίνικο, και πιο δύσκολο από την περσινή χρονιά.

Ο μοναδικός “ψαράς” Γιώργος Κόρομι είναι ο παίχτης που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες έχει ήδη κλείσει για το All Star.

Είναι μια ξεχωριστή προσωπικότητα που έχει τα αθλητικά προσόντα να αντέξει σε επίπεδο all star και σίγουρα θα χαροποιήσει τους πολλούς φίλους του που θα τον ξαναδούν.

Τυχερή η ομάδα που θα τον έχει, αφού δεν πρόκειται να πεινάσει ποτε.


Διαφήμιση - Advertisement