Διαφήμιση - Advertisement
Survivor All Star: Τελικά θα γίνει; Αυτή είναι η αλήθεια - Gkourou.com Survivor All Star: Τελικά θα γίνει; Αυτή είναι η αλήθεια

Survivor All Star: Τελικά θα γίνει; Αυτή είναι η αλήθεια


Διαφήμιση - Advertisement

 


Πολλά έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό και άλλα τόσο έχουν γραφτεί για το Survivor All Star. Ποια είναι, όμως, η αλήθεια;

Τις ορέξεις παλαιών παικτών έχουν ανοίξει οι φήμες πως η Acun Media για τη σεζόν 2022 - 2023 θα ρίξει το βαρύ πυροβολικό της που ακούει στο All Star Survivor. Ένα project που φημολογείται εδώ και κάποια χρόνια, αλλά παραμένει στα χαρτιά.

Τα σενάρια περί All Star ξεκίνησαν πολύ πριν επιστρέψουν στην Ελλάδα οι παίκτες του φετινού ριάλιτι και φούντωσαν μετά τα υπονοούμενα που άφησε ο Ατζούν περί All Star στον τελικό. Έπειτα, ονόματα ακούστηκαν, πρώην παίκτες σχεδόν ετοίμασαν τις βαλίτσες τους και γενικώς επικράτησε ένας παροξυσμός μέχρι να ρίξουν αυλαία οι πρωινές και μεσημεριανές εκπομπές.

Μάλιστα, πολλά ήταν και τα ρεπορτάζ που ανέφεραν τις λίστες με τους παίκτες για τους οποίους «κλείδωνε» η συμμετοχή τους, ενώ ακόμα και για τη θέση του παρουσιαστή υπήρξαν συμμετοχές.

Όπως πληροφορείται, ωστόσο, το Dokari, προς το παρόν όλα τα σχέδια της παραγωγής είναι στον «αέρα», τίποτα δεν είναι οριστικό και ακόμα δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για το αν φέτος θα δούμε νέους παίκτες ή παλιούς και αγαπημένους στο All Star.


Διαφήμιση - Advertisement