Διαφήμιση - Advertisement
Σασμός spoiler: Αυτό είναι το τέλος του Μαθιού - Gkourou.com Σασμός spoiler: Αυτό είναι το τέλος του Μαθιού

Σασμός spoiler: Αυτό είναι το τέλος του Μαθιού


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ο Μαθιός ή κατά κόσμον Δημήτρης Λάλος δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει για τον τηλεοπτικό ήρωα που υποδύεται και για τη σειρά Σασμός που σπάει ταμεία.

Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Alpha έδωσε τα δικά του spoiler.

«Ο Μαθιός με έχει σημαδέψει, με σημαδεύει και θα με σημαδεύει για πολλά χρόνια ακόμα, είμαι σίγουρος και γι’ αυτό προσπαθώ να κάνω μια ερμηνεία την καλύτερη που μπορώ. Είναι ένας χαρακτήρας τραγικός, σίγουρα είναι ένας χαρακτήρας που περνά μια διαδρομή, όπου στο τέλος θα πρέπει με κάποιο τρόπο να ολοκληρωθεί, θα πρέπει να καθαρθεί. Αυτό είναι το βέβαιο», είπε αρχικά.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η κάθαρση μπορεί να έρθει με πολλούς τρόπους. Αυτό από παλαιότερα, αντί για spoiler λέγεται προοικονομία. Υπάρχουν προοικονομίες για το πού μπορεί να καταλήξει ο χαρακτήρας, όμως αυτό το αφήνουμε ανοιχτό γιατί η μυθοπλασία έτσι θέλει να κινείται, με έναν ανοιχτό ορίζοντα. Δεν ηθικολογούμε στους χαρακτήρες μας, διότι αν ηθικολογούσαμε αν κάποιος είναι καλός ή κακός χαρακτήρας θα έπρεπε όλοι οι σπουδαίοι, όπως ο Ριχάρδος, ο Οθέλλος… όλοι αυτοί να απαγορευθούν. Η μυθοπλασία δείχνει το σκοτάδι πολλές φορές, μόνο και μόνο για να τονίσει το φως».

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ