Διαφήμιση - Advertisement
Τουρισμός για Όλους: Ποιοι και πώς θα λάβουν νέο νoucher 150 ευρώ - Gkourou.com Τουρισμός για Όλους: Ποιοι και πώς θα λάβουν νέο νoucher 150 ευρώ

Τουρισμός για Όλους: Ποιοι και πώς θα λάβουν νέο νoucher 150 ευρώ


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ανακοινώθηκε από την υφυπουργό Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη η ημερομηνία “κλειδί” για την διενέργεια της δεύτερης κλήρωσης του προγράμματος “ Τουρισμός για Όλους” μέσω του οποίου δίνεται voucher ύψους 150 ευρώ.

Όπως είπε η κα Ζαχαράκη στον ΑΝΤ1  “μέσα σε 3 ημέρες 2.500 χιλιάδες κάρτες από το “Τουρισμός για Όλους” έχουν ήδη εκταμιευθεί. Είναι με άυλη κάρτα…, είναι άμεση η πληρωμή και στο ξενοδοχείο”.

Η ίδια συνέχισε λέγοντας ότι αίτηση στην πλατφόρμα για το πρόγραμμα  “έκαναν 1.200.000 χιλιάδες  συμπολίτες μας. Στους 200.000 που ήδη κληρώσαμε εδώ και μια εβδομάδα θα προσθέσουμε 200.000 δικαιούχους… πλέον θα είναι αυτοί που θα έχουν vouchers “. “Θα είναι όλοι όσοι κατέθεσαν την αίτηση ηλεκτρονικά . Θα γίνει μια κλήρωση από 16 Σεπτεμβρίου και μετά” πρόσθεσε.

Toυρισμός για Όλους: Πώς εξαργυρώνεται το voucher

Υπενθυμίζεται ότι η  κάθε άυλη, ψηφιακή επιταγή εξαργυρώνεται στο τουριστικό κατάλυμα είτε εφάπαξ, είτε σε όσες δόσεις και σε όποια χρονική στιγμή επιθυμεί ο δικαιούχος. Επίσης σημειώνεται ότι το voucher είναι ατομικό και μπορεί να εξαργυρωθεί σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο ή τουριστικό κατάλυμα, μέχρι και τον Ιούνιο του 2023.

Τι ισχύει με τους περιορισμούς

Δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός ούτε στον αριθμό των διανυκτερεύσεων, ούτε στην περίοδο που ο δικαιούχος θα επιλέξει να κάνει χρήση της ατομικής του επιταγής. Μοναδική προϋπόθεση είναι το συνολικό ποσό της ανέπαφης πληρωμής να μην υπερβαίνει τα 150 ευρώ ή τα 200 ευρώ για ΑμεΑ.

Αλλά δεν υπάρχει και  κάποιος γεωγραφικός περιορισμός, καθώς στο πρόγραμμα συμμετέχουν τα τουριστικά καταλύματα όλης της χώρας.

Πηγή enikonomia.gr

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ