Διαφήμιση - Advertisement
Γιώργος Παπαδάκης: Η Μαρία Αναστασοπούλου «τον βάζει» να ξυρίσει το μουστάκι - Gkourou.com Γιώργος Παπαδάκης: Η Μαρία Αναστασοπούλου «τον βάζει» να ξυρίσει το μουστάκι

Γιώργος Παπαδάκης: Η Μαρία Αναστασοπούλου «τον βάζει» να ξυρίσει το μουστάκι


Διαφήμιση - Advertisement

 


«Ο ΑΝΤ1, με μεγάλη χαρά, υποδέχεται στην οικογένειά του την Μαρία Αναστασοπούλου. Η Μαρία Αναστασοπούλου είναι ένα δυνατό πρόσωπο της νέας δημοσιογραφικής γενιάς με επιτυχημένη πορεία στην τηλεόραση.

Ξεχωρίζει για τον ευθύ, εύστοχο και ουσιαστικό λόγο της, αλλά και για τη δυναμική της παρουσία στη μάχη της είδησης» αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού του Αμαρουσίου και έτσι, ο Γιώργος Παπαδάκης, ξεκινά από σήμερα κιόλας να ξυρίζει το μουστάκι έτσι ώστε να τον βρει έτοιμο η Μαρία Αναστασοπούλου ή μάλλον η νέα τηλεοπτική σεζόν η οποία προβλέπεται ιδιαιτέρως ανταγωνιστική φέτος!

Πλέον, το ενδιαφέρον εστιάζεται στον ακριβή ρόλο που θα έχει στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη, στοιχείο στο οποίο δίνεται ιδιαίτερη έμφαση και στις προβλέψεις της συμφωνίας της με το κανάλι του Αμαρουσίου.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις γενικότερες ισορροπίες και τη ροή στο «Καλημέρα, Ελλάδα», ότι ο πολύπειρος δημοσιογράφος και οι συνεργάτες του φέρονται, σύμφωνα με πληροφορίες, να εξετάζουν το σενάριο εμπλοκής με κάποιον τρόπο (παρουσίαση ειδικών Θεμάτων ή στήλης} του υιού Παπαδάκη, Φοίβου.

Όσο για τη φημολογία περί συγκεκριμένης πρόβλεψης για το μέλλον της Μαρίας Αναστασοπούλου στην εκπομπή κατά τη μετα-Παπαδάκη εποχή, κάτι τέτοιο Θα ήταν μάλλον άτοπο και εκτός λογικής να συμβεί σε αυτή τη φάση.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ