Διαφήμιση - Advertisement
Κατερίνα Καινούργιου: Ανατροπή με το πάνελ-Ποιοι θα είναι - Gkourou.com Κατερίνα Καινούργιου: Ανατροπή με το πάνελ-Ποιοι θα είναι

Κατερίνα Καινούργιου: Ανατροπή με το πάνελ-Ποιοι θα είναι


Διαφήμιση - Advertisement

 


Η Κατερίνα Καινούργιου και ο ALPHA έμεινα ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την πορεία της εκπομπής της και έτσι ομάδα που κερδίζει, όπως λέει το ρητό, δεν αλλάζει. Και όμως αλλάζει λέμε εμείς αφού η Κατερίνα αποφάσισε να κάνει αλλαγές στο πάνελ της προκειμένου να βελτιώσει περισσότερο την εικόνα τόσο στο κομμάτι ψυχαγωγία όσο και σε εκείνο που ονομάζεται, πρωινή ενημέρωση.

Η παρουσιάστρια αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο κανάλι της στις 5 Σεπτεμβρίου αλλά με νέα αρχισυντάκτρια στο τιμόνι. Η Κατερίνα Πόθα είναι εκείνη που θα αναλάβει το πόστο του Χρήστου Αϊβαλιώτη που αποχώρησε στις αρχές του καλοκαιριού έπειτα από τρία χρόνια.

Επιπλέον είχε ακουστεί ότι θα αποχωρήσει ο Γιάννης Πουλόπουλος κάτι που ωστόσο δε φαίνεται να ισχύει τελικά. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος από την άλλη, παραμένει αλλά όχι από την αρχή της εκπομπής ενώ θα έχει δικό του σημείο… αναφοράς.

Ποιοι όμως έρχονται να προστεθούν στην ομάδα; Μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου, έρχεται ο Γρηγόρης Γκουντάρας, μόνος του, μετά και την αποχώρησή του από τον ΣΚΑΪ. Η Χρίσλα Γεωργακοπούλου παραμένει όπως και η Έλενα Πολυκάρπου ενώ και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης του οποίου η συνεργασία έληξε… άδοξα με το MEGA και την εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου «Τι λες τώρα», προσχωρεί στην ομάδα του ALPHA.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ