Διαφήμιση - Advertisement
Γρεβενά: Πώς η οικογένεια βρέθηκε από τα πελάγη ευτυχίας στην ανείπωτη τραγωδία - Gkourou.com Γρεβενά: Πώς η οικογένεια βρέθηκε από τα πελάγη ευτυχίας στην ανείπωτη τραγωδία

Γρεβενά: Πώς η οικογένεια βρέθηκε από τα πελάγη ευτυχίας στην ανείπωτη τραγωδία


Διαφήμιση - Advertisement

 


Στο πένθος έχει βυθιστεί μια οικογένεια στα Γρεβενά, καθώς το μόλις 35 ημερών βρέφος της άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο Γενικό Νοσοκομείο.

Δύσκολες ώρες περνούν οι γονείς του βρέφους που έχασε την ζωή του αιφνιδίως το πρωί της Τρίτης, έπειτα από νοσηλεία λίγων ημερών, στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών.

Υπενθυμίζεται ότι το βρέφος εισήλθε για νοσηλεία την Κυριακή στην παιδιατρική κλινική με πυρετό και του χορηγήθηκε αντιβιοτική αγωγή από τους γιατρούς του νοσοκομείου. Χθες, Τρίτη 2 Αυγούστου, στις 07:00 το πρωί βρέθηκε νεκρό. Αμέσως έγιναν προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης, όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν.

«Φως» στα αίτια του θανάτου του παιδιού αναμένεται να «ρίξει» η ιατροδικαστική εξέταση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τετάρτη 3 Αυγούστου.

Το Newsbomb.gr επικοινώνησε με την μητέρα του άτυχου βρέφους η οποία αδυνατεί να πιστέψει ότι το αγγελούδι της έφυγε από τη ζωή. Η ίδια ήταν σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση και δεν επιθυμούσε να κάνει κάποια δήλωση.


Διαφήμιση - Advertisement