Διαφήμιση - Advertisement
Κυψέλη: Πώς έχασαν τη ζωή τους οι ηλικιωμένοι – Τα σενάρια για μια τραγική ιστορία - Gkourou.com Κυψέλη: Πώς έχασαν τη ζωή τους οι ηλικιωμένοι – Τα σενάρια για μια τραγική ιστορία

Κυψέλη: Πώς έχασαν τη ζωή τους οι ηλικιωμένοι – Τα σενάρια για μια τραγική ιστορία


Διαφήμιση - Advertisement


Η μακροσκοπική εξέταση του ιατροδικαστή Γιώργου Ντιλέρνια και η διερεύνηση του χώρους από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, έδωσαν τέλος στο «θρίλερ» της Κυψέλης με τους δύο νεκρούς ηλικιωμένους.

Πρόκειται για μία τραγωδία, καθώς ο 91χρονος άνδρας φαίνεται πως απεβίωσε πριν από περίπου 7-8 ημέρες κάτω από άθλιες συνθήκες. Ο κλιματισμός στο διαμέρισμα της οδού Γεωργίου Κεδρηνού δεν δούλευε και πιθανότατα –τις ημέρες που ο υδράργυρος χτύπαγε κόκκινο- ο ηλικιωμένος να έπαθε θερμοπληξία και να κατέληξε.

Γι’ αυτό και βρέθηκε γυμνός στο χολ του σπιτιού, ενώ οι μώλωπες που φέρεται να είχε στο σώμα πιθανότατα προήλθαν από την πτώση του.

Όσον αφορά τον θάνατο της 90χρονης εκτιμάται ότι προήλθε πριν από περίπου 24 ώρες, κάτι που σημαίνει για αρκετά 24ωρα ζούσε μαζί με τον νεκρό σύζυγο της χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι ούτε γι’ αυτόν, ούτε για την ίδια. Ο μόνος άνθρωπος που αναζήτησε το ηλικιωμένο ζευγάρι, ήταν ένας ανιψιός τους.


Διαφήμιση - Advertisement