Διαφήμιση - Advertisement
Κυψέλη: Η γυναίκα έμεινε αβοήθητη στο σπίτι για επτά ημέρες - Ο σύζυγός της πέθανε πρώτος - Gkourou.com Κυψέλη: Η γυναίκα έμεινε αβοήθητη στο σπίτι για επτά ημέρες - Ο σύζυγός της πέθανε πρώτος

Κυψέλη: Η γυναίκα έμεινε αβοήθητη στο σπίτι για επτά ημέρες - Ο σύζυγός της πέθανε πρώτος


Διαφήμιση - Advertisement

 


Σε παθολογικά αίτια οφείλεται ο θάνατος του ζευγαριού ηλικιωμένων, οι οποίοι εντοπίστηκαν νεκροί το μεσημέρι σε διαμέρισμα, στην οδό Κεδρηνού, στην περιοχή της Κυψέλης.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο ηλικιωμένος έφυγε από τη ζωή πριν από οκτώ ημέρες, ενώ η σύζυγός του χθες. Αυτό σημαίνει ότι έμεινε αβοήθητη για επτά ημέρες, γεγονός που οδήγησε και στον θάνατός της. Η άτυχη γυναίκα δεν μπορούσε να σιτιστεί μόνη της, ενώ το aircondition του σπιτιού βρέθηκε κλειστό. Αυτό σημαίνει ότι ο υποσιτισμός σε συνδυασμό με τη θερμοπληξία έκοψαν το νήμα της ζωής της.

Οι ένοικοι της πολυκατοικίας ήταν αυτοί που ειδοποίησαν την Αμεση Δράση, λόγω της έντονης δυσοσμίας από το διαμέρισμα των ηλικιωμένων.

Σημειώνεται ότι δεν υπάρχουν ίχνη διάρρηξης ή έρευνας στον χώρο και οι αστυνομικοί που έφτασαν εκεί άνοιξαν με κλειδαρά.


Διαφήμιση - Advertisement