Διαφήμιση - Advertisement
Μυστήριο με το θάνατο του ψαρά – Τι έδειξε η πραγματογνωμοσύνη - Gkourou.com Μυστήριο με το θάνατο του ψαρά – Τι έδειξε η πραγματογνωμοσύνη

Μυστήριο με το θάνατο του ψαρά – Τι έδειξε η πραγματογνωμοσύνη


Διαφήμιση - Advertisement

 


Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα γύρω από το θάνατο του 54χρονου ψαρά στην Κεφαλονιά το μεσημέρι της Τετάρτης. Όπως έγινε γνωστό, ο άνδρας ήταν ο γιος του θρυλικού βοσκού των Ιμίων Αντώνη Βεζυρόπουλου και είχε φτάσει στην περιοχή με τον καΐκι του από την Κάλυμνο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στην πραγματογνωμοσύνη από το λιμεναρχείο Κεφαλονιάς που πραγματοποιήθηκε στο σημείο, διαπιστώθηκε ότι ο μηχανισμός, δηλαδή το κομπρεσέρ και ο σωλήνας, λειτουργούσαν χωρίς κανένα πρόβλημα.

Μάλιστα, ο δύτης του λιμενικού που καταδύθηκε στο σημείο που αλίευε ο έμπειρος 54χρονος, σε βάθος 35 μέτρων, δεν βρήκε κάτι αξιοσημείωτο.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ Ζακύνθου, ο σωλήνας ήταν άθικτος. Καταρρίπτεται έτσι η θεωρία ότι σκάφος πέρασε με ταχύτητα και τον έκοψε.

Απαντήσεις αναμένεται να δώσει η νεκροψία – νεκροτομή που θα διεξαχθεί στην Πάτρα.

Ο 54χρονος ψάρευε με τη μέθοδο του «ναργιλέ» δηλαδή με σωλήνα ο οποίος τον τροφοδοτούσε με αέρα, από την επιφάνεια με ένα κομπρεσέρ.

Κατά τη διάρκεια του ψαρέματος, ο βοηθός του δύτη, τον είδε να επιπλέει αναίσθητο και ενημέρωσε το Λιμενικό Κεφαλονιάς, σκάφος του οποίου έσπευσε στο σημείο, ανέσυρε τον 54χρονο, τον μετέφερε στο λιμάνι του Ληξουρίου, όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο. Στο “Ματζαβινάτειο” νοσοκομείο όπου και διακομίστηκε, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.


Διαφήμιση - Advertisement