Διαφήμιση - Advertisement
Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ανατροπή – Από εχθροί, σύμμαχοι! - Gkourou.com Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ανατροπή – Από εχθροί, σύμμαχοι!

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ανατροπή – Από εχθροί, σύμμαχοι!


Διαφήμιση - Advertisement

 


Μια νέα συμμαχία θα συγκλονίσει την Αρεόπολη από τα πρώτα κιόλας επεισόδια που θα φέρουν κυριολεκτικά τα πάνω κάτω, με πολλούς από τους πρωταγωνιστές να είναι στο προσκήνιο.

Μια από τις μεγάλες εξελίξεις της νέας σεζόν είναι το γεγονός ότι η Βασιλική θα πέσει θύμα απαγωγής κάτι που θα σοκάρει τους πάντες στην Μάνη και θα ανατρέψει τις ισορροπίες.

Αυτό που δεν θα περίμενε κανείς είναι να δούμε σε κοινό μέτωπο την Αρετή και την Χαΐδω που θα γίνουν ένα με σκοπό να βρεθεί η Βασιλική, με την πρώτη να αλλάζει άρδην μετά από αυτή την εξέλιξη.

Από την άλλη πλευρά, η Χαΐδω που βλέπει τον Φίλιππο να έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του, στέκεται σαν βράχος δίπλα του και είναι αποφασισμένη να βοηθήσει με κάθε τρόπο προκειμένου να βρεθεί η Βασιλική.

Έτσι, είναι έτοιμη ακόμη και να συμμαχήσει με την Αρετή που μέχρι πρότινος ήταν εχθρός της κάτι που θα τους αφήσει όλους με το στόμα ανοιχτό.

Την ίδια στιγμή, ο Χρήστος φαίνεται πως είναι μπλεγμένος με την μαφία και ο ρόλος του στη Μάνη δεν είναι καθόλου μα καθόλου τυχαίος.

Ο ίδιος όμως φαίνεται πως θέλει να αφήσει πίσω του τα όσα έκανε παλιότερα και να ζήσει μια απολύτως φυσιολογική ζωή, με την Αρεόπολη να του δίνει την ευκαιρία να ξεφύγει.


Διαφήμιση - Advertisement