Διαφήμιση - Advertisement
Ανατροπή με τον 22χρονο που βρέθηκε κρεμασμένος σε κολώνα - Gkourou.com Ανατροπή με τον 22χρονο που βρέθηκε κρεμασμένος σε κολώνα

Ανατροπή με τον 22χρονο που βρέθηκε κρεμασμένος σε κολώνα


Διαφήμιση - Advertisement

 

 

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση του 22χρονου που βρέθηκε κρεμασμένος σε κολώνα στην Πάτρα, καθώς οι συγγενείς του ζητούν να διερευνηθεί η υπόθεση, έχοντας διάφορες υποψίες και αποκαλύπτουν ότι ο νεαρός δεχόταν απειλές.

Σύμφωνα με το thebest.gr οι συγγενείς κάνουν λόγο για έγκλημα, ενώ αναφέρουν ότι τον 22χρονο τον είδε τυχαία αργά το βράδυ ένας συγγενής του να ανεβαίνει το δρόμο μπροστά από το Καραμανδάνειο έχοντας και άλλο πρόσωπο στο αυτοκίνητο.

Στη συνέχεια ο συγγενής του τον κάλεσε στο τηλέφωνο αλλά ο 22χρονος δεν του απαντούσε και ενημέρωσε τον αδελφό του ανήσυχος επειδή δεν του απαντούσε και στη συνέχεια ο αδελφός του άρχισε να τον καλεί επίμονα στο τηλέφωνο. Κατάφερε να συνομιλήσουν στη 1:30 μετά τα μεσάνυχτα και όλα φαίνονταν να είναι καλά. Από τη 130 και μετά όμως έπαψε να σηκώνει το τηλέφωνο.

«Άν αυτοκτόνησε και τον βρήκαν στις 6 το πρωί, τότε όλες αυτές τις ώρες, που ήταν; Από τις 1.30 έως τις 6; Και αν υποθέσουμε ότι κρεμάστηκε τότε, πώς δεν τον είδε κανείς μέχρι το πρωί κρεμασμένο σε αυτό το σημείο από το οποίο περνάει τόσος κόσμος με αυτοκίνητα;» αναρωτιούνται.

Στα περίεργα όπως λένε της υπόθεσης είναι και το γεγονός ότι ο 22χρονος, o οποίος δεν είχε εκδηλώσει τάσεις αυτοκτονίας αν και ήταν συναισθηματικά φορτισμένος εξαιτίας προσωπικών του προβλημάτων, είχε αγοράσει έξι μπύρες από συγκεκριμένο μαγαζί και τις είχε μέσα στο αμάξι του χωρίς όμως να τις έχει ανοίξει για να τις πιει..

Συγγενικά πρόσωπα του 22χρονου, αποκαλύπτουν επίσης στο τοπικό Μέσο ότι δεχόταν απειλές, όπως: «θα σε σκοτώσω» κατ΄επανάληψη και από συγκεκριμένο πρόσωπο, για αυτό το λόγο και θα πρέπει η υπόθεση να διερευνηθεί ενδελεχώς.

«Δεν θα το αφήσουμε να περάσει έτσι. Θα το ψάξουμε από παντού» λένε.

Ο 22χρονος είχε δύο παιδιά με τη σύντροφό του, ηλικίας 9 μηνών και 2 ετών.


Διαφήμιση - Advertisement