Διαφήμιση - Advertisement
Survivor: Ο Άρης Σοϊλέδης είπε κακία για τη Μαίη αλλά το μάζεψε - Gkourou.com Survivor: Ο Άρης Σοϊλέδης είπε κακία για τη Μαίη αλλά το μάζεψε

Survivor: Ο Άρης Σοϊλέδης είπε κακία για τη Μαίη αλλά το μάζεψε


Διαφήμιση - Advertisement

 


Το Survivor είναι ένα παιχνίδι που αν μη τι άλλο δημιουργεί εντάσεις και δοκιμάζει τις αντοχές και τα νεύρα των παικτών, που πολλές φορές ξεφεύγουν.

Μια από αυτές τις στιγμές είχε ως πρωταγωνιστή τον Σοϊλέδη και την Μαίη Εμμανουηλίδου που ως γνωστόν, το φινάλε του παιχνιδιού τους βρήκε πολύ κοντά έχοντας αναπτύξει μια στενή φιλική σχέση.

Μέχρι τότε όμως, υπήρχαν και οι στιγμές που δεν είχαν και τις καλύτερες δυνατές σχέσεις καθώς όπως θυμούνται οι φανατικοί τηλεθεατές του Survivor, σε ένα αγώνισμα ο Άρης Σοϊλέδης είχε αμφισβητήσει την ικανότητα της Μαίης να φέρει πόντους στην ομάδα της γιατί.. αγχώνεται.

Τότε, ο Γιώργος Ταλάντσεβ είχε σπεύσει να υπερασπιστεί την συμπαίκτρια του ανοίγοντας κόντρα με τον Σοϊλέδη που όμως είχε πει την κακία του για τη Μαίη.

Ο ίδιος όμως φρόντισε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram να το μαζέψει και να διορθώσει τα όσα είπε, λέγοντας πως γνωρίζει τις δυνατότητες της όμως έπρεπε να κάνει κάτι για την ομάδα του!

Δείτε την ανάρτηση του Άρη Σοϊλέδη:


 


Διαφήμιση - Advertisement