Διαφήμιση - Advertisement
Survivor: Έξαλλος ο Σπύρος Μαρτίκας – Ανάρτηση γεμάτη οργή – Τι συνέβη - Gkourou.com Survivor: Έξαλλος ο Σπύρος Μαρτίκας – Ανάρτηση γεμάτη οργή – Τι συνέβη

Survivor: Έξαλλος ο Σπύρος Μαρτίκας – Ανάρτηση γεμάτη οργή – Τι συνέβη


Διαφήμιση - Advertisement

 


Έξαλλος είναι ο Σπύρος Μαρτίκας με δημοσίευμα που τον ήθελε να έχει άγριο καυγά στη Μύκονο με τη Βρισηίδα Ανδριώτρου. Οι δύο πρώην παίκτες του Survivor περνούν μαζί τις διακοπές τους και μετά τα «αθλήματα» σε βίλα της Πάρου πήγαν και στη Μύκονο.

Ειχει προηγηθεί βεβαίως το δώρο του Μαρτίκα στη Βρισηίδα, το οποίο ήταν ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου. Το νεαρό μοντέλο είχε δει τα συγκεκριμένα γυαλία σε μαγαζί στη Νάουσα της Πάρου. Της το άφησε δίπλα από το κρεβάτι της για να το δει με το που ξυπνήσει με καρτελάκι έκπληξη.

Πλέον Μαρτίκας και Βρισηίδα ετοιμάζουν την ερωτική «φωλιά» τους, καθώς παραμένουν πολύ ερωτευμένοι μετά τη συνύπαρξή τους στο Survivor.

Ένα δημοσίευμα όμως που έγραφε ότι «ο καυγάς τους ακούστηκε σε όλη τη Μύκονο», έκανε τον Σπύρο να βγει εκτός εαυτού, καθώς όπως εξήγησε είναι ψευδές.

Με ανάρτησή του που θα δείτε παρακάτω ο Σπύρος Μαρτίκας αναφέρει τι ακριβώς συνέβη, ενώ ευχαριστεί τους ακολούθους του στα social media που δεν πίστεψαν το εν λόγω δημοσίευμα και του έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης.

All star Survivor: Ο Ντάνος ξεκαθαρίζει επίσημα για τη συμμετοχή του




 


Διαφήμιση - Advertisement