Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler: Ο Άρης Σοϊλέδης στο All Star Survivor; - Gkourou.com Survivor spoiler: Ο Άρης Σοϊλέδης στο All Star Survivor;

Survivor spoiler: Ο Άρης Σοϊλέδης στο All Star Survivor;


Διαφήμιση - Advertisement

 


Αυτό το Survivor spoiler είναι απίστευτο και αφορά όχι τον νικητή του ριάλιτι του ΣΚΑΪ, Στάθη Σχίζα αλλά τον παραλίγο νικητή του παιχνιδιού, Άρη Σοϊλέδη! Σύμφωνα με αποκλειστικά πλάνα που θα σας παρουσιάσουμε παρακάτω, ο Άρης Σοϊλέδης κάνει ήδη πρόβα, όχι για γαμπρός όπως όλοι περιμένετε, αλλά για να πάει και πάλι από Σεπτέμβριο στο νησί της Καραϊβικής μπας και πάρει επιτέλους το έπαθλο!

Ο ποδοσφαιριστής φαίνεται ότι έχει βαλθεί να τα καταφέρει αυτή τη φορά και να κερδίσει το αμύθητο ποσό για να… αυγατίσει την περιουσία του και να κάνει τον γάμο του όπως ονειρεύεται τόσο η Μαρία Αντωνά, όσο και ο ίδιος!

Μάλιστα, είναι τόσο μεγάλη η επιθυμία του που ακόμα και με σχεδόν 39 βαθμούς Κελσίου, αγωνίζεται κάτω από τον καυτό ήλιο!

Φυσικά και δεν έφυγε ακόμα αλλά είμαστε σχεδόν βέβαιοι ότι αν ο Ατζούν του το προτείνει, το βαλιτσάκι του είναι έτοιμο για Άγιο Δομίνικο και σκληρούς στίβους μάχης. Άλλωστε αγωνιστικά μιλώντας, δύσκολα θα βρεθούν ανάλογοι αντίπαλοι.

Ίσως μάλιστα δεν πάει μόνος αλλά πάρει μαζί του και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα όχι για να αγωνιστεί αλλά για να εκτελεί χρέη… οπερατέρ! Άλλωστε εκείνος είναι που φρόντισε να μας παρέχει τα πλάνα μέσα από τα social του και συγκεκριμένα το Instagram! Γι αυτό όποιος επιθυμεί, και όσο προλαβαίνει, ας πεταχτεί μέχρι το Ακάνθους που βρίσκεται και… μάχεται ο Άρης Σοϊλέδης!


 


Διαφήμιση - Advertisement