Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 6/7: Ανατροπή! Αυτός είναι φαβορί για το τρόπαιο στον τελικό - Gkourou.com Survivor Spoiler 6/7: Ανατροπή! Αυτός είναι φαβορί για το τρόπαιο στον τελικό

Survivor Spoiler 6/7: Ανατροπή! Αυτός είναι φαβορί για το τρόπαιο στον τελικό


Διαφήμιση - Advertisement

 


Το έγκυρο Dokari τολμά να δώσει ισχυρό προγνωστικό για τον φετινό νικητή του Survivor.

Κατά τη διάρκεια του ημιτελικού όλα εξελίχθηκαν σύμφωνα με τα ισχυρά προγνωστικά που σας δώσαμε από το πρωί της Τρίτης, αρχικά για την πρόκριση Σχίζα και Σοϊλέδη στον τελικό και εν συνεχεία για την πρόκριση της Ασημίνας στον ημιτελικό.

Φυσικά, απέναντι στα δύο μεγαθήρια του φετινού Survivor, τον Αρη και τον Στάθη, η Ασημίνα έδωσε τη μάχη της στην τριάδα, όμως το τηλεοπτικό κοινό απλώς της χάρισε την 3η τιμητική θέση, στέλνοντας στον μεγάλο τελικό τον Στάθη και τον Αρη.

Ψηφίστε παρακάτω τον παίκτη θέλετε να κερδίσει το Survivor

Για μια ακόμη φορά ο Στάθης αποδεικνύεται πολύ... σκληρός για να τεθεί εκτός Survivor και φαίνεται, σύμφωνα με τα έως τώρα προγνωστικά που έχουμε καταφέρει να συγκεντρώσουμε, να είναι σε θέση να ολοκληρώσει την απόλυτη αυτή ανατροπή.

Ο Στάθης Σχίζας, λοιπόν, εκτιμούμε ότι θα είναι την Τετάρτη ο μεγάλος νικητής του φετινού Survivor, αφήνοντας στη δεύτερη θέση το μεγάλο φαβορί για πολλούς, τον Αρη Σοϊλέδη.

Υπενθυμίζουμε, πως οι τηλεοπτικές κάλπες για να ψηφίσει το τηλεοπτικό κοινό τον παίκτη που θέλει να κατακτήσει το φετινό Survivor, θα ανοίξουν με την έναρξη του τελικού, στις 21.00 το βράδυ της Τετάρτης.

Πηγή: dokari

Ψηφίστε παρακάτω τον παίκτη θέλετε να κερδίσει το Survivor


Διαφήμιση - Advertisement