Διαφήμιση - Advertisement
Survivor All Star: Οι 8 παίκτες που παραβίασαν κανόνα και «κόπηκαν»! - Gkourou.com Survivor All Star: Οι 8 παίκτες που παραβίασαν κανόνα και «κόπηκαν»!

Survivor All Star: Οι 8 παίκτες που παραβίασαν κανόνα και «κόπηκαν»!


Διαφήμιση - Advertisement

 


Μπορεί το Survivor 5 να τελείωσε πριν από μια εβδομάδα όμως έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για το Survivor All Star, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει στα μισά της επόμενης σεζόν, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Ατζούν κατά την διάρκεια του τελικού του Survivor 5.

Ποιοι θα είναι οι παίκτες τώρα που θα πάρουν μέρος; Αυτό θα είναι πολύ δύσκολο! Ήδη πολλοί έχουν "πιαστεί" οικονομικά και δύσκολα θα επέλεγαν να μπουν στο Survivor ξανά! Εκεί ξεκάθαρο ρόλο θα παίξει το οικονομικό κομμάτι και το τι θα προσφέρει ο Ατζούν και η παραγωγή στους παίκτες! Πάντως για ένα All Star όλοι ψήνονται ακόμα και ο... Γιώργος Αγγελόπουλος! Άλλωστε ήταν μια υπέροχη περίοδος της ζωής του που θα ήθελε να θυμηθεί ξανά!

Και πάμε τώρα στο ζουμί της υπόθεσης, όπως σας αναφέρουμε και στον τίτλο! Ποιοι είναι οι 8 παίκτες που έχουν ήδη "φάει άκυρο" από την παραγωγή και μάλιστα πρόκειται για τοπ ονόματα! Πρόκειται για τους Γιάννη Σπαλιάρα, Κώστα Αναγνωστόπουλο, Στέλιο Χανταμπάκη, Ορέστη Τσανγκ, Ελισάβετ Δοβλιατίδου και Μαριάννα Καλλέργη από το Survivor 1 και οι Νάσος Παπαργυρόπουλος και Ντάρια Τουρόβνικ από το Survivor 2.

Τι κοινό έχουν αυτοί 8 παίκτες θυμάστε; Ποιος είναι ο λόγος που έχουν ήδη κοπεί από την παραγωγή του Survivor; Μα φυσικά κόβονται διότι πήραν μέρος στο Nomads του ΑΝΤ1, λίγους μήνες μετά την περιπέτειά τους στον Άγιο Δομίνικο!

Ο Ατζούν τους είχε ενημερώσει από τότε πως όποιος δεχτεί να πάρει μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 δεν θα μπορεί να αγωνιστεί στο Survivor All Star! Και μιλάμε για έξι προσωπικότητες που θα ανέβαζαν αρκετά τα νούμερα τηλεθέασης! Ο Ατζούν όμως έγινε... Τούρκος και δεν αλλάζει άποψη!

Βέβαια δεν αποκλείεται να έχουμε ανατροπή και ο Ατζούν τελικά να πάρει πίσω την... τιμωρία αυτή! Αυτό θα εξαρτηθεί από τις αρνητικές απαντήσεις που θα λάβει από άλλους «βασικούς» παίκτες. Πάντως σε πρώτη φάση, τα οκτώ ονόματα αυτά δεν θέλει ούτε να τα ακούει ο Ατζούν.


Διαφήμιση - Advertisement