Διαφήμιση - Advertisement
Σασμός spoiler:Ανατροπή με τη δολοφονία της Βασιλικής! - Gkourou.com Σασμός spoiler:Ανατροπή με τη δολοφονία της Βασιλικής!

Σασμός spoiler:Ανατροπή με τη δολοφονία της Βασιλικής!


Διαφήμιση - Advertisement

 


Σασμός spoiler: H Βασιλική είναι ένα τα πρόσωπα που δεν θα δούμε μέχρι το τέλος της δεύτερης σεζόν!

Ο ρόλος της μάλιστα πέρα του το έχει συμβάλλει στις καταιγιστικές εξελίξεις, επεκτάθηκε καθώς σύμφωνα με το βιβλίο θα έπρεπε να έχει αποχωρίσει νωρίτερα, όπως όμως ο σεναριογράφος είχε πει, η Βασιλική αγαπήθηκε τόσο από το τηλεοπτικό κοινό που κέρδισε με το «σπαθί» της την συνέχεια της ηρωίδας της.

«Ενώ στο πρώτο κομμάτι του βιβλίου η Βασιλική πεθαίνει, έπρεπε να την κρατήσουμε. Έπρεπε να την κρατήσουμε γιατί είναι ένας ισχυρός ήρωας και να πω και πιο απλά, μπακαλίστικα, το κέρδισε με το «σπαθί» της. Και με την ερμηνεία της αλλά ταίριαξε και με τον Δημήτρη Λάλο, είναι σαν κανονικό ζευγάρι. Τους αγάπησε αμέσως ο κόσμος και τους ήθελε μαζί. Δεν κάνουμε το χατίρι του κόσμου αλλά κάνουμε αυτό που πρέπει», είχε πει ο Σπύρος Πετρουλάκης.

Κι έτσι έγινε αφού η Βασιλική ναι μεν, παρέμεινε αλλά δεν θα είναι μέχρι το τέλος του δεύτερου κύκλου αφού δολοφονείται.

Και μπορεί τα spoilers να ήθελαν την Καλλιόπη να είναι η δολοφόνος τελικά έρχεται η μεγάλη ανατροπή αφού σύμφωνα με το TiVi φονιάς της είναι ο Παύλος Βρουλάκης, ο οποίος διψά για εκδίκηση και θέλει να κάνει τον Μαθιό να πονέσει φρικτά. Έτσι σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα εισβάλλει στο σπίτι της Βασιλικής και την δολοφονεί εν ψυχρώ.

Ο Μαθιός, ο οποίος βρίσκεται ακόμη στη φυλακή για τη δολοφονία του Άγγελου, μαθαίνει την φρικτή είδηση και καταρρέει μέσα στο κελί.

Την ίδια ώρα στο χωριό όλοι είναι σοκαρισμένοι αφού ήταν η μόνη που δεν έφταιγε ενώ τραγική φιγούρα είναι ο γιος της, Νικηφόρος.


Διαφήμιση - Advertisement