Διαφήμιση - Advertisement
Σασμός spoiler: Ένας ασύλληπτος καβγάς θα φέρει έναν χωρισμό που ουδείς περιμένει! - Gkourou.com Σασμός spoiler: Ένας ασύλληπτος καβγάς θα φέρει έναν χωρισμό που ουδείς περιμένει!

Σασμός spoiler: Ένας ασύλληπτος καβγάς θα φέρει έναν χωρισμό που ουδείς περιμένει!


Διαφήμιση - Advertisement

 


Όπως και στον πρώτο κύκλο έτσι και στον δεύτερο οι ανατροπές διαδέχονται η μια την άλλη όμως ο πόνος και ο θρήνος θα είναι αυτά που θα κυριαρχήσουν έως ότου βέβαια έρθει ο πολυπόθητος σασμός!Όπως έχει ήδη γραφτεί ο νέος κύκλος θα φέρει νέους θανάτους που θα συγκλονίσουν τόσο το τηλεοπτικό κοινό όσο και τους ήρωες. Δεν θα φέρει όμως μόνο θρήνο αλλά και στενοχώρια καθώς ένας μεγάλος καβγάς θα ξεσπάσει και θα είναι η αφορμή ένα ζευγάρι να φτάσει στον οριστικό χωρισμό!

Ο Σταύρος μην αντέχοντας άλλο τόσο τη συμπεριφορά της Αργυρώς όσο και την κοροϊδία που εισέπραξε από τον Αστέρη θα ξεσπάσει πάνω του και οι δυο τους θα έρθουν στα χέρια.

 Όλα θα ξεκινήσουν από την κατάσταση που θα βρεθεί η Αργυρώ μετά το θάνατο του Άγγελου και φυσικά τη σύλληψη του Μαθιού. Οργισμένος ο Σταύρος έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του και όλο αυτό το παιχνίδι που έπαιξε εις βάρος του ο Αστέρης, αλλά και βλέποντας την Αργυρώ να υποφέρει, θα ξεσπάσει άγρια πάνω του.

Αυτός ο καβγάς όμως θα φέρει και το οριστικό τέλος στη σχέση του Σταύρου με την Αργυρώ αφού μετά από αυτό το σκηνικό θα αποφασίσει να φύγει για τα Γιάννενα.

Έτσι η Αργυρώ εκτός από το θάνατο του Άγγελου και την οργή της για τους Σταματάκηδες θα έχει να διαχειριστεί και τον χωρισμό της.

Ένας χωρισμό που ουδείς περίμενε.

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ