Διαφήμιση - Advertisement
Υπόθεση Novartis – Ανατροπή στην παραπομπή Παπαγγελόπουλου - Gkourou.com Υπόθεση Novartis – Ανατροπή στην παραπομπή Παπαγγελόπουλου

Υπόθεση Novartis – Ανατροπή στην παραπομπή Παπαγγελόπουλου


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Ανατροπή στην υπόθεση με κεντρικό πρόσωπο τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο καθώς οι πρώτες πληροφορίες από δικαστικές πηγές ότι παραπέμπεται στο Ειδικό Δικαστήριο για την υπόθεση Novartis δεν επιβεβαιώθηκαν.

Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, όπως προκύπτει από τη δημοσίευση του βουλεύματος, θα καθίσει στο εδώλιο του Ειδικού Δικαστηρίου, μαζί με την πρώην επικεφαλής της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη για την υπόθεση που αφορά καταγγελία σε βάρος των πρώην υπουργών του ΣΥΡΙΖα Κουρουπλή- Ξανθού αλλά και τριών εισαγγελέων για παρεμβάσεις στο έργο τους.

Ο πρώην υπουργός παραπέμπεται ως ηθικός αυτουργός σε κατάχρηση εξουσίας ,με φερόμενη ως αυτουργό την Ελένη Τουλουπάκη , για την μη αμελλητί αποστολή στη Βουλή μήνυσης βουλευτών του ΠΑΣΟΚ με την οποία κατήγγειλαν τον πρώην υπουργό Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή και τον τότε υφυπουργό Ανδρέα Ξανθό σχετικά με μη τιμολόγηση φαρμάκου. Η παράβαση καθήκοντος για την οποία θα δικαστεί ο κ. Παπαγγελόπουλος αφορά τις καταγγελίες των εισαγγελέων ,Παναγιώτη Αθανασίου, Ελένης Ράϊκου και Γεωργίας Τσατάνη, για παρεμβάσεις στο έργο τους κατά το χειρισμό σημαντικών υποθέσεων .

Η πρώην εισαγγελέας παραπέμπεται να δικαστεί για το κακούργημα της κατάχρησης εξουσίας που αφορά στη δικογραφία των πρώην υπουργών Υγείας.


Διαφήμιση - Advertisement