Διαφήμιση - Advertisement
Πέτρος Φιλιππίδης: Η αντίδραση του όταν έμαθε ότι αποφυλακίζεται - Gkourou.com Πέτρος Φιλιππίδης: Η αντίδραση του όταν έμαθε ότι αποφυλακίζεται

Πέτρος Φιλιππίδης: Η αντίδραση του όταν έμαθε ότι αποφυλακίζεται


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ο Πέτρος Φιλιππίδης αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους και πλέον αναμένει την έγκριση των γιατρών για να πάρει εξιτήριο, μετά το ελαφρύ εγκεφαλικό που υπέστη. 

Ο  ηθοποιός και σκηνοθέτης νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας και το απόγευμα της Παρασκευής (01.07.2022) τον επισκέφθηκαν η σύζυγος και ο γιος του, καθώς και ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος. “Νοσηλεύεται, είναι λίγο υποτονικός, είναι πάρα πολύ συγκινημένος για την απόφαση”, αναφέρει στο newsit.gr η έτερη δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Κική Πακιρτζίδου, η οποία επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του, καθώς βρίσκεται εκτός Αθηνών, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Προσθέτει ότι “στο δωμάτιο του νοσοκομείου βρίσκονται συγγενείς του και επικρατεί συγκίνηση”. 

Όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας του κ. Φιλιππίδη μετά το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη, η δικηγόρος του εξηγεί ότι δεν ξέρουν πότε θα πάρει εξιτήριο. “Οι γιατροί μας έχουν πει ότι λόγω της κατάστασης της υγείας του πρέπει να είναι σε ένα καθεστώς ηρεμίας. Του είπα ότι πρέπει πρώτα να κοιτάξει την υγεία του και μετά θα τακτοποιήσουμε μαζί όλα τα άλλα ζητήματα, μόλις αποκατασταθεί και διερευνηθεί το πρόβλημα υγείας που έχει. Έπαθε ένα ισχαιμικό, εγκεφαλικό επεισόδιο, ο ίδιος είναι ζαχαροδιαβητικός, έχει μεταβολικό σύνδρομο και αντιμετωπίζει και άλλα προβλήματα. Του έκαναν τριπλεξ, σειρά από εξετάσεις, του δίνουν αντιπηκτική αγωγή. Οι γιατροί δεν μας έχουν πει πότε μπορεί να πάρει εξιτήριο ο κος Φιλιππίδης”.


Διαφήμιση - Advertisement