Διαφήμιση - Advertisement
Σασμός: Ματωμένος γάμος στο φινάλε του πρώτου κύκλου - Gkourou.com Σασμός: Ματωμένος γάμος στο φινάλε του πρώτου κύκλου

Σασμός: Ματωμένος γάμος στο φινάλε του πρώτου κύκλου


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ματωμένος γάμος στο φινάλε του πρώτου κύκλου του «Σασμού». Όσα θα δούμε στα τελευταία επεισόδια.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, τρεις μέρες πριν από το γάμο τους, Βασιλική και Μαθιός ζουν επιτέλους το όνειρό τους. Όμως ο Μανόλης και οι αμφιβολίες του για την απόφασή του να μην τον καταδώσει απειλούν να τα τινάξουν όλα στον αέρα! Το τελευταίο χτύπημα του Κώστα πάνω στην Άσπα την οδηγεί στην αστυνομία… ενώ ο Αντώνης συζητά με τη Μαρίνα για το καινούριο μεγάλο τους μυστικό: Την ταυτότητα του ανθρώπου που έσωσε την Αργυρώ.

Καθώς Μαθιός και  Άγγελος πιάνονται στα χέρια στο καφενείο…  η τύχη φέρνει τον Αστέρη και τον Σταύρο μαζί μια ανάσα μακριά από τη γυναίκα που σημάδεψε και τους δύο… Θα μάθει η Αργυρώ ότι ο μυστηριώδης φίλος του Σταύρου δεν είναι άλλος από τον Αστέρη;Σασμός – Τρίτη 05 Ιουλίου – Επεισόδιο 170

Η Αργυρώ μαθαίνει ότι ο Αστέρης πλησίασε τον Σταύρο με ψεύτικο όνομα και παθαίνει σοκ. Το ίδιο και ο Σταύρος, που συνειδητοποιεί ότι ο φίλος του ο «Χρήστος» τον κορόιδευε. Ο Αστέρης προσπαθεί να αντιμετωπίσει την οργή τους, ενώ όλο το χωριό κινείται στο ρυθμό του γάμου του Μαθιού και της Βασιλικής.

Ο Άγγελος δε φαίνεται να είναι πρόθυμος να βάλει τέρμα στην κόντρα του με τους Σταματάκηδες. Η Άσπα προσπαθεί να τον πείσει να φύγουν μακριά. Κι ενώ οι ετοιμασίες του γάμου προχωράνε, ο Μανόλης μετά από έναν εφιάλτη, θα έχει μία μοιραία συνάντηση που θα ανατρέψει τα πάντα και θα αποκαλύψει μια μεγάλη αλήθεια.

Ποιος μαθαίνει το μεγάλο μυστικό του Μαθιού;

Σασμός – Τετάρτη 06 Ιουλίου – Επεισόδιο 171

Ένας γάμος βάφεται κόκκινος κι ένας θάνατος θα συνταράξει το χωριό… Η μέρα του γάμου του Μαθιού και της Βασιλικής φτάνει, και το γλέντι αρχίζει να στήνεται στο χωριό. Η Αργυρώ προσπαθεί να ξεπεράσει την κοροϊδία του Αστέρη απέναντι στο Σταύρο, ενώ η Μαρίνα έρχεται για άλλη μια φορά αντιμέτωπη μαζί του. Ο Μανόλης, κυριευμένος από τύψεις και ενοχές, αποκαλύπτει το όνομα του δολοφόνου του Στεφανή στον πλέον ακατάλληλο άνθρωπο, που αποφασίζει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση, για να πάρει εκδίκηση.

 Η Άσπα προσπαθεί να κάνει με τον Άγγελο μία νέα αρχή στον Άγιο Νικόλαο, ενώ όλο το χωριό διασκεδάζει στο καφενείο, ανυποψίαστο για όσα συμβαίνουν λίγα μόλις μέτρα μακρύτερα. Η αποκάλυψη ενός ακόμη άγριου φονικού πέφτει σαν κεραυνός και η σύλληψη του βασικού υπόπτου, θα αλλάξει μια για πάντα τις ζωές όλων…


Διαφήμιση - Advertisement